• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

اتصال نامناسب حروف

نویسنده ali_da, می 30, 2011, 09:25:28 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

ali_da

با سلام . در برخی از سطرهایی که من تایپ کرده‌ام در محل اتصال حروف زائده‌هایی اضافی ایجاد می‌شود (بخصوص در سطرهایی که کلمات آن برای تنظیم سطر کشیده شده‌اند). هنگام پرینت نیز این زائده‌ها چاپ می شوند. در ضمن فونت‌هایی که از آنها استفاده می‌کنم را از همین سایت گرفته‌ام . آیا شما نیز به این مشکل برخورد نموده‌اید؟ اشکال از کجاست؟

FarhadMehrvarzi

انسان چیزی ست که بر او چیره می باید شد برای چیره شدن بر او چه کرده اید؟ باشندگان همه تاکنون چیزی فراتر از خویش آفریده اند اما شما می خواهید فرو نشستن این مَد بزرگ باشید و بس؟

هادی صفی‌اقدم

قبلا این سوال مطرح شده بود و تا جایی که یادم میاد در پرینت مشکلی نبود.

سید مهدی موسوی

نقل قول از: sh_mehry در می 30, 2011, 09:25:28 قبل از ظهر
با سلام . در برخی از سطرهایی که من تایپ کرده‌ام در محل اتصال حروف زائده‌هایی اضافی ایجاد می‌شود (بخصوص در سطرهایی که کلمات آن برای تنظیم سطر کشیده شده‌اند). هنگام پرینت نیز این زائده‌ها چاپ می شوند. در ضمن فونت‌هایی که از آنها استفاده می‌کنم را از همین سایت گرفته‌ام . آیا شما نیز به این مشکل برخورد نموده‌اید؟ اشکال از کجاست؟
تا اون‌جایی که یادم می‌یاد این مشکل برای برخی از خطوط حل شده، که من فقط در مورد این که فونت Yas این مشکل رو نداره مطمئنم. اما این‌که آیا این اشکال در مورد بقیه فونت‌ها رفع شده ؟؟
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

ali_da

بعید می‌دانم این مشکل مربوط به قلم خاصی باشد. من   قلم‌های زر، نیلوفر و کیهان را  امتحان کردم و همگی این  مشکل را داشتند. همانطور که در ابتدا گفتم این مشکل اغلب در سطرهای ایجاد می‌شود که برای تراز کردن آن سطر کمی کشیدگی در  کلمات ایجاد شده است.

vafa

نقل قول از: sh_mehry در جون 12, 2011, 12:00:45 بعد از ظهر
بعید می‌دانم این مشکل مربوط به قلم خاصی باشد. من   قلم‌های زر، نیلوفر و کیهان را  امتحان کردم و همگی این  مشکل را داشتند. همانطور که در ابتدا گفتم این مشکل اغلب در سطرهای ایجاد می‌شود که برای تراز کردن آن سطر کمی کشیدگی در  کلمات ایجاد شده است.
لطفاً بعید ندونید چون که کشیدگی ربط مستقیم به قلم داره. قلم‌هایی که شما استفاده می‌کنید همگی این مشکل را دارند.

ali_da

هادی صفی‌اقدم

تعویض فونت!
بیزحمت قبل از پرسیدن سوال تالار را خوب بگردید.
فونت‌های مناسب را آقا وفا در پست زیر معرفی کرده‌اند:

http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=1480.msg9060#msg9060

http://www.parsilatex.com/joomla/index.php?option=com_smf&Itemid=0&topic=1131.msg6298#msg6298