• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

چگونه می توان یک استایل جدید ساخت یا استایل را ویرایش کرد.

نویسنده mali_v, آپریل 29, 2011, 09:53:38 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

mali_v

من می خواهم استایل  unsrt-fa مرجع را به صورت زیر بیاورد چه کنم؟ یک گشتی در وب زدم گفته شده بود با makebsf باید این کار را کرد ولی من نتوانستم. استایل unsrt و استایل مطلوب خودم را در زیر آورده ام.
unsrt-fa:   G.H Tang, X.F Li, Y.L He W.Q Tao. Electroosmotic flow of non-newtonian fluid in microchannels. Journal of Non-Newtonian Fluid Mechanics, 157:133–137, 2009

matloob:  G.H. Tang, X.F. Li, Y.L. He, W.Q. Tao, Electroosmotic flow of non-Newtonian fluid in microchannels, Journal of Non-Newtonian Fluid Mechanics 157 (2009) 133–137

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: mali_v در آپریل 29, 2011, 09:53:38 بعد از ظهر
من می خواهم استایل  unsrt-fa مرجع را به صورت زیر بیاورد چه کنم؟ یک گشتی در وب زدم گفته شده بود با makebsf باید این کار را کرد ولی من نتوانستم. استایل unsrt و استایل مطلوب خودم را در زیر آورده ام.
unsrt-fa:   G.H Tang, X.F Li, Y.L He W.Q Tao. Electroosmotic flow of non-newtonian fluid in microchannels. Journal of Non-Newtonian Fluid Mechanics, 157:133–137, 2009

matloob:  G.H. Tang, X.F. Li, Y.L. He, W.Q. Tao, Electroosmotic flow of non-Newtonian fluid in microchannels, Journal of Non-Newtonian Fluid Mechanics 157 (2009) 133–137
از استیل acm-fa استفاده کنید. تغییر استیلها کمی دردسر دارد. اما اگر مایل به انجام این کار باشید، می‌توانید استیلهای فارسی را با استیلهای متناظرلاتین خود در ویرایشگری مانند ++Notepad مقایسه کنید و فایل راهنمای btxhak.pdf را ملاحظه فرمایید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎