• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تک‌لایو ۲۰۱۱

نویسنده vafa, جولای 21, 2011, 11:24:49 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

taherkhani

سلام.

اینم لینک دانلود فایل ایمیج 2.3 گیگابایتی:

http://ctan.um.ac.ir/systems/texlive/Images/texlive2011.iso

اگر به روش فرمان

rsync\rsync --progress -a --delete --exclude=.svn tug.org::tldevsrc/Master/ texlive

تک لایو رو بگیریم، فایلهای مربوط به همه سیستم عاملها رو از جمله لینوکس و مکینتاش، هم 32 بیت و هم 64 بیت رو میگیره

که باعث میشه دانلود خیلی زمان بر باشه.

میشه فرمان بالا رو طوری دست کاری کرد که فقط فایلهای مربوط به ویندوز (پوشه win32) رو بگیره؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: taherkhani در جولای 21, 2011, 07:16:00 بعد از ظهر
سلام.

اینم لینک دانلود فایل ایمیج 2.3 گیگابایتی:

http://ctan.um.ac.ir/systems/texlive/Images/texlive2011.iso

اگر به روش فرمان

rsync\rsync --progress -a --delete --exclude=.svn tug.org::tldevsrc/Master/ texlive

تک لایو رو بگیریم، فایلهای مربوط به همه سیستم عاملها رو از جمله لینوکس و مکینتاش، هم 32 بیت و هم 64 بیت رو میگیره

که باعث میشه دانلود خیلی زمان بر باشه.

میشه فرمان بالا رو طوری دست کاری کرد که فقط فایلهای مربوط به ویندوز (پوشه win32) رو بگیره؟
این mirror ی که آوردید مربوط به یک سرور ایرانی هست که سرعت خوبی نداره.
ابن زیری بهتره:
http://dante.ctan.org/tex-archive/systems/texlive/Images/

این دستور زیر حجم دانلودش حدود ۲ گیگ باید باشه.
rsync\rsync --progress -a --delete rsync://rsync.dante.ctan.org/CTAN/systems/texlive/tlnet/ texlive

taherkhani

ممنون از جوابتون آقای صفی اقدم، ولی اتفاقا بخاطر اینکه سرور ایرانی هست، دانلود سرعت بالا یی داره.

من تقریبا 1.5Mb/s میگیرم

سید مهدی موسوی

چرا این نسخه ۲ گیگ حجم داره این به اون دلیله که بسته‌هاش کمتره یا اینکه فقط اطلاعات نصب ویندوز رو فقط داره.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: taherkhani در جولای 21, 2011, 11:07:14 بعد از ظهر
ممنون از جوابتون آقای صفی اقدم، ولی اتفاقا بخاطر اینکه سرور ایرانی هست، دانلود سرعت بالا یی داره.

من تقریبا 1.5Mb/s میگیرم
چه خوب. من چند وقت پیش دانلود کردم خیلی خیلی کمتر از این عدد بود.
نقل قول از: سید مهدی موسوی در جولای 22, 2011, 12:37:21 قبل از ظهر
چرا این نسخه ۲ گیگ حجم داره این به اون دلیله که بسته‌هاش کمتره یا اینکه فقط اطلاعات نصب ویندوز رو فقط داره.
همه بسته‌ها را داره. ولی فکر کنم سورس تک‌ورکس و .... را هم برای کامپایل کردن داره که حجمش زیاد شده.

سید مهدی موسوی

پس برای داشتن یک نسخه بروز همین ۲ گیگی را بگیریم کافی‌ست؟ یعنی فقط از داشتن سورس برخی برنامه‌ها محروم می‌شویم؟
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سید مهدی موسوی در جولای 23, 2011, 05:16:44 بعد از ظهر
پس برای داشتن یک نسخه بروز همین ۲ گیگی را بگیریم کافی‌ست؟ یعنی فقط از داشتن سورس برخی برنامه‌ها محروم می‌شویم؟
بله.
برای توضیحات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.
روش‌های آپدیت و دانلود تک‌لایو

vafa

این کارها هیچ کدام لازم نیست. قرار است که تصویر iso از تک‌لایو ۲۰۱۱ آماده شود و هر موقع سبک‌های تغییر پیدا کردند این تصویر iso هم تغییر پیدا کند. این تصویر iso در حدود ۱.۸ گیگ خواهد بود که گونه تغییریافته‌ای از تک‌لایو است و برای دریافت همگان روی یک وبسایت با سرعتی بالا قرار خواهد گرفت.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: وفا در جولای 23, 2011, 05:44:11 بعد از ظهر
این کارها هیچ کدام لازم نیست. قرار است که تصویر iso از تک‌لایو ۲۰۱۱ آماده شود و هر موقع سبک‌های تغییر پیدا کردند این تصویر iso هم تغییر پیدا کند. این تصویر iso در حدود ۱.۸ گیگ خواهد بود که گونه تغییریافته‌ای از تک‌لایو است و برای دریافت همگان روی یک وبسایت با سرعتی بالا قرار خواهد گرفت.
خیلی عالی میشه.
آیا این کار توسط خود شما انجام میشه یا توسط ctan و ...

vafa

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در جولای 23, 2011, 05:45:44 بعد از ظهر
خیلی عالی میشه.
آیا این کار توسط خود شما انجام میشه یا توسط ctan و ...
خود من.

هادی صفی‌اقدم

آیا امکانش هست به صورت rsync گرفتش؟
یا به صورت یک فایل iso باید بگیریمش؟