• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

يك مشكل با SumatraPDF-0.9.3

نویسنده مجتبی برخورداری, اکتبر 27, 2009, 02:12:32 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

مجتبی برخورداری

سلام
من از SumatraPDF-0.9.3 استفاده مي‌كنم. مشكل خاصي كه دارم اين است كه گاهي بعد از اجرا (از texmaker) به جاي آپديت شدن ، سوماترا خطا مي‌دهد و مجبورم آن را ببندم و دوباره باز كنم.
آيا فرد ديگري هم با اين مشكل برخورد كرده و يا دليل يا راه حل آن را مي‌داند.
احتمال مي‌دهم بروز اين مشكل به جابجا شدن بين صفحات خروجي در سوماترا ربط داشته باشد.

مهدی امیدعلی

آیا از نسخه‌ای که در پست دیگر همین انجمن داده‌ام استفاده می‌کنید؟
گاهی اوقات ممکن است نرم‌افزار مترجم پی‌دی‌اف نتواند به درستی کار ترجمه را انجام دهد و این مشکل پدید می‌آید.

مجتبی برخورداری

بله درسته. نسخه‌اي كه من استفاده مي‌كردم نصبي بود و SumatraPDF-0.9.3 . ولي نسخه پيشنهادي شما SumatraPDF-0.9.3 1324   و غير نصبي. با استفاده از نسخه پيشنهادي ظاهرا مشكل حل شده است.

d.edalat

تفاوت این نسخه سوماترا با نسخه‌های اینستالر در چیه؟

نقل قول از: مهدی امیدعلی در اکتبر 27, 2009, 02:39:04 بعد از ظهر
آیا از نسخه‌ای که در پست دیگر همین انجمن داده‌ام استفاده می‌کنید؟
گاهی اوقات ممکن است نرم‌افزار مترجم پی‌دی‌اف نتواند به درستی کار ترجمه را انجام دهد و این مشکل پدید می‌آید.

مجتبی برخورداری

ظاهرا تفاوت زیادی نداره و امکاناتش مشابه قبلی (اگر تفاوتی داره بقیه بگن). احتمالا فقط بعضی اشکالات آن نسخه در نسخه جدیدتر رفع شده. حداقل مشکلی که من قبلا داشتم فعلا حل شد .  :)