• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

technical report

نویسنده tkakaie, آگوست 30, 2011, 09:38:49 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

tkakaie

برای افزودن ریپورت به مراجع در استایلهای فارسی باید چکار کنیم؟در راهنمای بیب، ریپورت را پیدا کرده ام اما نمیتوانم از آن در استایل فارسی استفاده کنم.در خروجی علامت سوال ظاهر میشود.
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسنداست     خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

محمود امین‌طوسی

مثال لطفاً. من Technical Report را «گزارش طرح تحقیقی» ترجمه و در استیلها قرار داده‌ام. نباید مشکلی وجود داشته باشد.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

tkakaie

@report{49,‎
‎author=‎{‎‎Maurer,,‎Ueli‎ and ‎Wolf,,‎Stefan‎}‎‎
title={On the complexity of breaking the Diffie-Hellman ‎protocol‎}‎‎
institution={‎Institute for TheoreticalComputer ‎Science‎}‎‎
type={techreport}‎
number={244}‎
year={1996}‎
‎address‎={ETH ‎Zurich}‎
}‎‎
این را وارد کردم.از راهنمای بیب استفاده کردم.فقط در آن location را به address تبدیل کردم.
یک سوال دیگر اینکه در یکی از مراجع بعد از عنوان مرجع Proc‎. ‎Amer‎. ‎Math‎. ‎Soc.‎, ‎7:471-482‎.‎ نوشته شده.این مرجع در چه قالبی هست؟آرتیکل هست؟
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسنداست     خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

محمود امین‌طوسی

سلام
منظورم از مثال یک مثال کمینه بود که شما در آن با مشکل مواجه شده‌اید و ؟ دریافت کرده‌اید.
مدخل شما مشکلی ندارد ولی به تنهایی مشکل شما را مشخص نمی‌کند.
در مورد سؤال دوم: از آنجا که Proc آمده است قاعدتاً باید مقاله کنفرانسی باشد و باید از InProceedings یا Conference استفاده کنید، نه article.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

tkakaie

مثال کمینه برای هر دو

tkakaie

علامت سوال وقتی ظاهر شد که از asa-fa استفاده کردم

محمود امین‌طوسی

در خصوص ظاهر شدن علامت سؤال در خروجی، به این دلیل بوده است که مدخل شما ایراد داشته است. بعد از هر فیلد باید کاما قرار دهید.
در مورد فارسی ظاهر شدن ارقام در مد ریاضی و در مراجع لاتین، به نظر من نباید چنین اتفاقی می‌افتاد.
اگر آقای کارن‌پهلو می‌بینند لطفا نظرشان را بفرمایند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎