• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

گونه ۰٫۲ سبک xindy-persian (پشتیبانی زبان پارسی برای زیندی)

نویسنده vafa, سپتامبر 19, 2011, 07:01:52 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

آقای امیدعلی گونه ۰٫۲ سبک xindy-persian را برای من فرستادم و من هم آن را به CTAN دادم. مولف زیندی هم گفته است که این سبک را به xindy اصلی اضافه خواهد کرد. پس لطفاً پرونده persian.zip را که در قسمت «مرکز دانلود» قرار دارد حذف نمایید.

تغییرات: (نقل‌قول از آقای امیدعلی)

نقل قول
یکی دو تغییر جزئی کرده. یکی اینکه در گروه حروف دیگه حرف «آ» نداریم و زیردسته‌ای از «ا» است. دوم اینکه حرف کشیده رو هم به حروف بی‌اثر اضافه کردم که باید همینگونه باشه.

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در سپتامبر 19, 2011, 07:01:52 بعد از ظهر
آقای امیدعلی گونه ۰٫۲ سبک xindy-persian را برای من فرستادم و من هم آن را به CTAN دادم. مولف زیندی هم گفته است که این سبک را به xindy اصلی اضافه خواهد کرد. پس لطفاً پرونده persian.zip را که در قسمت «مرکز دانلود» قرار دارد حذف نمایید.
فایل زیندی برای میک‌تک از مرکز دانلود حذف شد و مطلب مربوط به زیندی هم اصلاح گردید. اگر مورد دیگری هست یادآوری فرمایید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

vafa

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در سپتامبر 19, 2011, 09:58:46 بعد از ظهر
فایل زیندی برای میک‌تک از مرکز دانلود حذف شد و مطلب مربوط به زیندی هم اصلاح گردید. اگر مورد دیگری هست یادآوری فرمایید.
ممنون. البته منظور من این یکی بود که هنوز حذف نشده: http://www.parsilatex.com/joomla/index.php?option=com_remository&Itemid=82&func=fileinfo&id=55

محمود امین‌طوسی

حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎