• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

زیر نویس در آخر مقاله

نویسنده n.f, جولای 21, 2011, 07:05:32 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

n.f

سلام
میشه بگید چگونه می‌توان همه‌ی زیر نویس‌ها را به آخر مقاله برد بعد از مراجع؟؟

هادی صفی‌اقدم

بسته endnotes.
texdoc endnotes را در command prompt  بزنید تا راهنمایش باز شود.

داود جلودار

با سلام
من از این بسته استفاده کردم خیلی عالی بود اما یه مشکل خیلی اساسی داره که نمیدونم چیکارش میشه کرد. مشکل اینه که چون من برای پایان نامه خودم از همون پایان نامه شریف استفاده کردم حالا وقتی از این بسته استفاده میکنم بالای صفحه مربوطه میزنه Notes درصورتی که میخوام بنویسه پانویس یا زیرنویس و یا هرچی دیگه. به شکل نگاه کنید:

بعدش هم یه فایل از فایلهای خود سایت رو هم که پانویسش آخرش هست رو هم گذاشتم تا اگر کسی خواست بتونه استفاده کنه.

حسن ذاکری

نقل قول از: داود جلودار در آگوست 16, 2011, 08:49:31 بعد از ظهر
با سلام
من از این بسته استفاده کردم خیلی عالی بود اما یه مشکل خیلی اساسی داره که نمیدونم چیکارش میشه کرد. مشکل اینه که چون من برای پایان نامه خودم از همون پایان نامه شریف استفاده کردم حالا وقتی از این بسته استفاده میکنم بالای صفحه مربوطه میزنه Notes درصورتی که میخوام بنویسه پانویس یا زیرنویس و یا هرچی دیگه.

سلام
عنوان ته نویس توسط دستور
\notesname
کنترل می شود.
فایل ضمیمه را ببینید.
(فایل ضمیمه انگلیسیه و با latex  حروفچینی شده، اما نباید با فارسی هم مشکل داشته باشد)

[/font]
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

n.f

برای پانویس کلمات فارسی چند حرفی دچار مشکل میشه واسه حل این مشکل چه کار میتونیم بکنیم؟؟

masih

نقل قول از: n.f در سپتامبر 21, 2011, 11:15:03 بعد از ظهر
برای پانویس کلمات فارسی چند حرفی دچار مشکل میشه واسه حل این مشکل چه کار میتونیم بکنیم؟؟
فایل پیوست را ببینید.

n.f

ممنون از راهنمایی‌هاتون یک مشکلی که وجود داره اینه که وقتی از فونت times new roman به عنوان فونت متن استفاده میکنم خروجی دچار مشکل میشه فکر کنم با ریست کردن فونت پیش‌فرض تک‌لایو مشکل حل بشه ولی نمیدونم با چه دستوری میتونم این کارو بکنم؟؟؟

n.f

مشکل را تا حدی حل کردم قابل استفاده‌ی دوستان...