• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

items و figure در داخل جدول

نویسنده n.f, اکتبر 18, 2011, 02:01:20 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

n.f

وقتی شکل را در داخل خانه‌ای از جدول مییارم error میده و همچنین وقتی از itemize در داخل جدول استفاده می‌کنم فاصله‌ای که باید بده رعایت نمیشه و item هارو همون زیر متن اصلی میاره...ممنون میشم اگه تو حلش کمکم کنید..

vafa

نقل قول از: n.f در اکتبر 18, 2011, 02:01:20 بعد از ظهر
وقتی شکل را در داخل خانه‌ای از جدول مییارم error میده و همچنین وقتی از itemize در داخل جدول استفاده می‌کنم فاصله‌ای که باید بده رعایت نمیشه و item هارو همون زیر متن اصلی میاره...ممنون میشم اگه تو حلش کمکم کنید..
محیط figure نمی‌تونه داخل محیط tabular استفاده بشه. چرا باید کسی بخواد محیط figure را داحل محیط tabular استفاده کنه که حروف‌چینی متن را زشت می‌کند؟ برای سوال دوم یک نمونه قرار بده.

vafa

مشکل itemize یک باگ سبک bidi است. برای درست کردنش باید منتظر گونه جدید سبک bidi باشی که در اوخر هفته (جمعه روی CTAN و شنبه یا یکشبه روی TeXLive خواهد بود) می‌آید. اگر این مشکل را زودتر گزارش داده بودی، امروز درست شده بود و روی CTAN هم بود.

vafa

نقل قول از: n.f در اکتبر 18, 2011, 02:01:20 بعد از ظهر
آیا به بروزرسانی تک‌لایو باز هم مشکلی هست؟