• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

چگونگی درج تصویر در انتهای یک صفحه

نویسنده yadegar, نوامبر 17, 2011, 07:55:42 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

yadegar

چطور میشه تصاویر رو در انتهای صفحه قرار داد؟
مثلا در خط دوم یک صفحه گفته شده تصویر شماره 3 رو ببینید و حالا این تصویر شماره 3 در پایین همون صفحه قرار داره نه بعداز پاراگراف

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: yadegar در نوامبر 17, 2011, 07:55:42 بعد از ظهر
چطور میشه تصاویر رو در انتهای صفحه قرار داد؟
مثلا در خط دوم یک صفحه گفته شده تصویر شماره 3 رو ببینید و حالا این تصویر شماره 3 در پایین همون صفحه قرار داره نه بعداز پاراگراف
با سوئیچ b در محیط figure

yadegar

سوئیچ b رو استفاده کردم . اما تصویر میره پایین صفحه بعد. hb هم که استفاده می کنم همینطوریه

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: yadegar در نوامبر 18, 2011, 10:37:09 قبل از ظهر
سوئیچ b رو استفاده کردم . اما تصویر میره پایین صفحه بعد. hb هم که استفاده می کنم همینطوریه
فایل کمینه بفرستید. (قوانین تالار را بخونید!)

حسن ذاکری

نقل قول از: yadegar در نوامبر 18, 2011, 10:37:09 قبل از ظهر

این رو ببینید
http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=2145.msg12878#msg12878
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

سید مهدی موسوی

اگر caption ندارید با تنها فراخوانی تصویر مطمئن شوید که همان‌جا واقع می‌شود در غیر این صورت فکر می‌کنم آپشن‌های !h کارساز باشند.\begin{figure}[!h]
\includegera....
\end{figure}
منظورم از فراخوانی تصویر استفاده از خط وسط کد فوق به تنهایی است.
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.