• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تشکر از دوستان و برگزارکنندگان کارگاه‌های زی‌پرشین و رایانامه من

نویسنده vafa, مارس 04, 2012, 08:00:34 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

از اینکه این مطلب را کمی با تأخیر می‌نویسم عذرخواهی می‌کنم (بعد از تغییر ظاهری سایت از صفحه اصلی قادر به ورود نبودم).

می‌خواستم از همه دوستان و برگزارکنندگان کارگاه‌های زی‌پرشین که نهایت تلاش خود را برای هر چه بهتر برگزارشدن کارگاه‌ها کردند و همچنین از مهمان‌نوازی عالیشان تشکر کنم.

اگر عکسی از من دارید که خودم آن را ندارم، لطفاً آن را برای خودم هم بفرستید.

رایانامه من به Vafa.Khalighi@student.uts.edu.au تغییر کرده است.

حسن ذاکری

لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در مارس 04, 2012, 08:00:34 قبل از ظهر
می‌خواستم از همه دوستان و برگزارکنندگان کارگاه‌های زی‌پرشین که نهایت تلاش خود را برای هر چه بهتر برگزارشدن کارگاه‌ها کردند و همچنین از مهمان‌نوازی عالیشان تشکر کنم.

اگر عکسی از من دارید که خودم آن را ندارم، لطفاً آن را برای خودم هم بفرستید.
من در اینجا از شما که قبول زحمت کردید و راه دور تهران تا سبزوار را آمدید و در سمینار جبر کارگاه برگزار نمودید تشکر می‌کنم.
همچنین از اینکه در مدتی که در ایران بودید، وقت زیادی برای برگزاری کارگاه در نقاط مختلف صرف کردید سپاسگزاری می‌کنم.
در خصوص عکسها، من عکسهایی را که خودم دارم ارسال خواهم کرد و انشاءالله برخی را در سایت هم قرار خواهم داد.
سلامت و سربلند بوده و باشید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎