• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

کارگاه ماکرونویسی در تالار

نویسنده سید احمد موسوی, آگوست 29, 2013, 04:24:31 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

متأسفانه من دوباره با کامپیوترم به مشکل برخوردم و معلوم نیست کامپیوترم کی به من برگردونده می‌شه. از تمامی دوستانی که در کلاس ثبت‌نام کردند عرض خواهی می‌کنم. از آقای ترابی خواهش می‌کنم اگر براشون زحمتی نیست، پول دوستان رو به هشون برگردونند.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در ژانویه 12, 2014, 04:02:17 بعد از ظهر
متأسفانه من دوباره با کامپیوترم به مشکل برخوردم و معلوم نیست کامپیوترم کی به من برگردونده می‌شه. از تمامی دوستانی که در کلاس ثبت‌نام کردند عرض خواهی می‌کنم. از آقای ترابی خواهش می‌کنم اگر براشون زحمتی نیست، پول دوستان رو به هشون برگردونند.
از این مشکلات ممکنه برای هر کسی پیش بیاد. قابل پیش‌بینی هم نیست. من به نوبه خودم، هیچ عجله‌ای ندارم و فکر نمی‌کنم دوستان دیگه هم عجله‌ای داشته باشن. پس لطفاً کارگاه رو تعطیل نکنید.

هادی صفی‌اقدم

من حقیر هم هم‌نطر با نظر وحید هستم. من به شخصه بی‌صبرانه منتظر شرکت در کلاس خیلی مفید شما هستم. چون نمونه‌ش را دانشگاه فردوسی مشهد در کلاس تون بودم و کلاسی خیلی خوب بود. نیازی به پس دادن پول نیست. چون یک تشکر مادی از کلاس شما هست و به هیچ عنوان جبران یک دقیقه وقت و علم با ارزش شما نیست که در اختیار من می‌گذارید.
اگر کمک نرم‌افزاری بود، من خوشحال میشم در خدمت‌تون باشم.

سید احمد موسوی

سلام؛ من هم مشکلی ندارم. منتظر می‌مونم.

فرشاد ترابی

با سلام خدمت دوستان
بنده هم منتظر می‌مونم!

negin1990

هنوز هم میشه برای کلاس ثبت نام کرد ؟

فرشاد ترابی

کلاس هنوز برگزار نشده و ما هم منتظر آقای کارن‌پهلو هستیم تا شروع کلاس را اعلام کنند. بنابراین همچنان می‌توان در کلاس ثبت نام کرد به شرطی
که آقای کارن‌پهلو نیز همچنان مصمم به برگزاری آن باشند.

negin1990

پس ممکنه وقتی که تشکیلش قطعی شدش دوستان یه اعلان توی سایت بزنن که کسایی مثل من هم بتونن ثبت نام کنن؟‌
با سپاس

فرشاد ترابی

حتما چنین کاری خواهیم کرد. اما منتظر آقای کارن‌پهلو هستیم تا نظرشان را در مورد تشکیل کلاس اعلام کنند.