• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

سفارشی کردن فهرست کتاب

نویسنده fatemeh akhtari, فبریه 05, 2012, 10:43:38 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

fatemeh akhtari

با سلام و خسته نباشید
من برای فهرست بندی کتابی که در حال ترجمه اون هستم  دچار مشکل شدم. با راهنمایی های قبلی شما فهرست فصل ها و بخش های کتاب درست شد و حالا میخوام چند صفحه جدید با عنوان های
-   خلاصه
-   مقدمه
-   نمادها

رو قبل فصل اول اضافه کنم یعنی مثل همون فایل pdf که براتون فرستادم که فهرست کتاب اصلی رو نشون میده.
نمونه فایل خودم رو هم براتون فرستادم. ممنون میشم هر چه زودتر راهنمایییم کنید.

هادی صفی‌اقدم

شما از دو دستور زیر همزمان استفاده کرده‌اید:

‎\baselineskip=.75cm‎
‎\renewcommand{\baselinestretch}{1.6}‎
دوّمی کافی است.

اگر کتاب‌تون قطع وزیری قراره بشه، حاشیه‌هایش خیلی کم و زشت هست.

fatemeh akhtari

با سلام

ممنونم. با اجرای فایلی که شما فرستادید در فهرست به صورت "فصل مقدمه" یا "فصل چکیده" ظاهر شده است. چه دستوری باید استفاده کنم که کلمه "فصل" را در اجرا ننویسد؟ یعنی فقط بصورت " مقدمه" یا "چکیده" باشد؟
و سوال دیگر اینکه اگر بخواهم بجای شماره گذاری الفبایی، مثل بقیه صفحات شماره عددی بخوره باید چکار کنم؟

پیشاپیش متشکرم.

هادی صفی‌اقدم

نمی‌دونم این کار من درست هست یا نه ولی خروجی موردنظر شما رو میده.

fatemeh akhtari

از اینکه در زمان کوتاه و به این سرعت گره گشا هستید بسیار ممنونم

درباره قطع وزیری هم اگر شما قطع استاندارد رو داشته باشید و برام بفرستید ممنون میشم، فقط یه نکته و اون اینکه برای حاشیه کتاب طبیعتا حاشیه سمت راست باید بیشتر از سمت چپ باشه اما فکر میکنم با تغییر در حاشیه، یک صفحه در میان حاشیه سمت راست و چپ رو تغییر میده. لطفا برای رفع این مشکل هم راهنماییم کنید.

fatemeh akhtari

ببخشید آقای صفی اقدم
فایل شما رو اجرا کردم یه مشکل وجود داره و اون اینکه با اجرای این دستور بعد از شماره گذاری مقدمه و چکیده، شماره فصل اول رو دوباره از 1 شروع میکنه.لطفا  فایل پیوست رو ببینید

هادی صفی‌اقدم

خواهش می‌کنم.
قطع وزیری چند اندازه‌ی مختلف داره.
من الان چند کتاب که دارم تایپ می‌کنم حاشیه‌هایش اینطوری هست:

‎\usepackage{geometry}\geometry{left=42.5mm,right=42.5mm‎, ‎top=54.5mm,bottom=53.5mm}
چپ و راست شدن حاشیه قانون کتاب هست.
این به عهده‌ی تایپیست نیست. ناشر خودش هر طور خواست درستش می‌کنه.
می‌تونید یک سانت از چپ کم کنید و به راستی بدهید.
امّا اندازه‌ی درست حاشیه و قطع کتاب را شما درست تنظیم کنید و به ناشر یا چاپخونه بدهید.
در غیر اینصورت ممکنه به دلیل کم توجهی چاپخانه، حاشیه‌های کم یا نامتناسب چاپ بشه و زشت بشه.

fatemeh akhtari

با سلام مجدد

من برای قطع وزیری یه سراغ گرفتم و گفتند که متن نوشته روی یک صفحه ی 5/17 در 21 سانت باید به اندازه ی 12 در 19 سانت باشه. میخواستم بپرسم حاشیه هایی که شما فرمودید با این سازگاره؟

هادی صفی‌اقدم

صفحه‌ی A4‪ ‬ استاندارد، طول و عرضش ۲۱ در ۲۹.۷ سانتیمتر هست.
۲۱ منهای ۱۲ که شما گفتید، میشه ۹ سانت. باید این اندازه رعایت بشه. یعنی ۹ سانتیمتر را به دو حاشیه چپ و راست تقسیم کنید.
در مورد طول هم به همین صورت.