• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

خطا در کامپایل زی پرشین

نویسنده vahid180, مارس 17, 2012, 03:31:27 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

vahid180

سلام

قبل از هر چیز عذرخواهی می کنم اگر سوال تکرار می کنم یا جای نا مناسب این پست را فرستادم.
تا جایی که می شد عناوین قبلی را مرور کردم ولی متاسفانه راهنمایی های قبلی که به دوستان شده بود کمکم نکرد
سپاسگزار می شوم اگر برای رفع مشکل بوجود آمده راهنمایی ام کنید 

من تمامی مراحل نصب میک‌تک ۲.۸، فونت فارسی و نصب biditexmaker-3.1.0-3_installer را طی کردم ولی برنامه خطا می دهد. برای رفع مشکل چکار باید انجام دهم؟

حسن ذاکری

سلام. بسته fontspec قدیمی است. بهتر است کل توزیع تک، یعنی miktex را به روز رسانی کنید.
همین‌طور که در دیگر ارسال‌ها هم احتمالاً دیده‌اید، استفاده از texlive گزینه بهتری نسبت به miktex می‌باشد. (یا لااقل از miktex 2.9 استفاده کنید)
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: vahid180 در مارس 17, 2012, 03:31:27 بعد از ظهر
سلام

قبل از هر چیز عذرخواهی می کنم اگر سوال تکرار می کنم یا جای نا مناسب این پست را فرستادم.
تا جایی که می شد عناوین قبلی را مرور کردم ولی متاسفانه راهنمایی های قبلی که به دوستان شده بود کمکم نکرد
سپاسگزار می شوم اگر برای رفع مشکل بوجود آمده راهنمایی ام کنید 

من تمامی مراحل نصب میک‌تک ۲.۸، فونت فارسی و نصب biditexmaker-3.1.0-3_installer را طی کردم ولی برنامه خطا می دهد. برای رفع مشکل چکار باید انجام دهم؟
سلام!
جواب را دوستمان آقای ذاکری دادند ولی آخرشو خوب نفرمودند!
نقل قول از: حسن ذاکری در مارس 17, 2012, 04:55:08 بعد از ظهر
سلام. بسته fontspec قدیمی است. بهتر است کل توزیع تک، یعنی miktex را به روز رسانی کنید.
همین‌طور که در دیگر ارسال‌ها هم احتمالاً دیده‌اید، استفاده از texlive گزینه بهتری نسبت به miktex می‌باشد. (یا لااقل از miktex 2.9 استفاده کنید)
میک‌تک ۲.۹ مشکل داره. پست «مشکل‌ها و باگ‌های میک‌تک 2.9» را در این مورد ببینید.

ضمنا اگر میکتک ۲.۸ را آپدیت کنید، باز لوالاتک برای اسلایدسازی را ندارید و بهرته از تک‌لایو که همه‌چی داره استفاده کنید و هیچ مشکلی نداره.

vahid180