• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

عدم نمایش کلمات فارسی در تک‌میکر

نویسنده هادی صفی‌اقدم, می 30, 2011, 11:21:05 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

دوستمان محمد با پیغام خصوصی پرسیده:

سلام
من تک لایو همراه کامل رو دانلود کردم و از آن استفاده می کنم.اخیرا گاهی اوقات که پرونده های نمونه و مثال ها را از سایت می گیرم توی تک میکر نوشته های فارسی نشان داده نمی شوند.از دوستان پرسیدم گفتند باید خط فرمان xelatexرا روی تک اجرا کنم.به راهنمای مقدمه ای نه چندان کوتاه... هم مراجعه کردم.چیزی دستگیرم نشد.
اگه امکان داره مرا راهنمایی کنید.
باتشکر

چون به درد بقیه هم میخوره اینجا پست کردم. لطفا سوالات خود را با پیغام خصوصی نپرسید. اینجا تالار هست و باید سوالات در تالار پرسیده بشه و همه ازش بهره بگیرند. اگر هم من جواب اشتباهی دادم حداقل بقیه ببینند و تذکر دهند

حالا جواب دوستمان:
عدم نمایش کلمات فارسی در تک‌میکر ربطی به تک‌لایو و ... نداره.
باید Encoding تکمیکر را روی UTF8 تنظیم کنید
منوی options  بعدش گزینه Configure Texmaker و Editor Font Encoding را روی UTf8 بذارید.
یک فونت فارسی خوب هم مثل Yas یا XB Zar انتخاب کنید
موفق باشید

کلمات کلیدی: به هم ریختن فارسی پارسی تک‌میکر

shirin

سلام
من این تنظیمات رو کردم ولی بازم فارسی رو در خروجی نمی تونم ببینم

هادی صفی‌اقدم

این روشی که در پست اول گفتم برای نمایش کاراکترهای پارسی در پنجره‌ی تک‌میکر هست و ربطی به خروجی در pdf نداره.
این دو مطلبی جدا از هم هستند.
پست «زی‌پرشین برای کسی که حتی لاتک بلد نیست!!! - ویندوز» را بخونید. همه‌ی مراحل توضیح داده شده است.
لینک پست بالا:
http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=762.0
مشکلی بود باز بپرسید.