• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مخازن texlive‌ و مخازن ubuntu

نویسنده ابوالفضل دیانت, جون 30, 2012, 07:58:34 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

ابوالفضل دیانت

با سلام
من با یک ابهام مواجه شدم من الان ubuntu 11.04 دارم. و texlive را از طریق فایل نصبی خودم دستی نصب کرده ام و به سراغ مخازن texlive در ubuntu نرفتم. در ضمن یادم هست که آقای کارن‌پهلو گقتند که
texlive را از طریق مخازن نصب نکنید. خوب یک سوال:
فرض کنید که من texlive را از مخازن نصب کنم. سپس فایل نصبی texlive را که خودم دارم به صورت یک مخزن محلی تعریف کنم. آیا ubuntu می فهمد که اونی که در مخزن محلی است جدیدتر است و بسته ها را آپدیت می کند؟
آیا می توان به جای این که آدرس مخزن محلی را بدهیم آدرس یکی از مخازن texlive را به عنوان مخزن ububtu  اضافه کنیم؟

چون به نظر من عدم نصب texlive از مخازن یه جوری texlive را از کل سیستم جدا افتاده می کند.

حسن ذاکری

وقتی تک‌لایو رو از مخازن محلی یا مخازن ctan نصب می‌کنید، هنوز تک‌لایو را به عنوان یک dependancy‌ نصب نشده برای دیکر نرم‌افزارها مثل kile‌ و غیره می‌شناسد.
من تاحالا تک‌لایو رو از طریق مخازن اوبونتو نصب نکردم، اما اگر texlive manager را داشته باشد، می‌توانید از طریق آن و مخازن محلی به روز رسانی کنید.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

mmosalman

نقل قول از: Temp در جون 30, 2012, 07:58:34 قبل از ظهر
سپس فایل نصبی texlive را که خودم دارم به صورت یک مخزن محلی تعریف کنم.
چه جوری میشه اینکارو کرد؟ لطفا راهنمایی کنید. (اوبونتو ۱۲.۰۴)