• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

مشکل در XeLatex

نویسنده حميد موسوی, جون 30, 2010, 04:35:45 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

حميد موسوی

سلام من بعد از بروز رسانی به مشکل برخوردم
Process started

xelatex: No connection could be made because the target machine actively refused it. xelatex: Data: connect failed in tcp_connect()

Process exited with error(s)
تا به اینترنت متصل نباشم کاری انجام نمیدهد
هر بار اجرا از اینترنت چیزی را دانلود میکند که هدود یک ربع طول میکشد سپس اجرا میشود
در winedt هم فایل مورد نظر را اجرا کردم که نتیجه مشابه بود یعنی به تکمیکر ربطی ندارد.
فایل‌های مربوطه پیوست می‌باشد

هادی صفی‌اقدم

براي من هم مشابه اين مشکل يکي دو هفته پيش رخ داد و بعد از نصب مجدد و آپديت و.... درست نشد تااينکه سورس نصبي ميک تک را آپديت کردم و کل ميک تک را حذف کردم و از روي ميک تک آپديت شده دوباره نصب کردم و مشکل حل شد

محمود امین‌طوسی

پاسخ آقا وفا:
نقل قول
یکی از مشکلاتی که من در فایل log می‌بینم این است که نسخه bidi ایشان بسیار قدیمی است و خطای موجود در فایل log به همین خاطر رخ می‌دهد. همچنین توجه داشته باشند که بسته bidi نباید در tex/xelatex قرار داشته باشد چون اگر یک نسخه از بسته bidi در tex/xelatex و دیگری در tex/latex باشد، نسخه موجود در tex/xelatex استفاده خواهد شد.

خطایی که آقای موسوی به آن اشاره کردند راجع به زیلانک نیست بلکه میک‌تک است که می‌خواهد بسته جدیدی را نصب کند اما چون به اینترنت وصل نیستند، خطای فوق را می‌گیرند.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

هادی صفی‌اقدم

این را الان تازه فهمیدم و یاد گرفتم:
اگر در Miktex Options در برگه‌ی General گزینه‌ی Install missing packages on-the-fil را روی No تنظیم کنید دیگه به اینترنت وصل نمیشه تا پکیج های مورد نیاز را بگیره ولی فایلتون کامل کامپایل نمیشه و خروجیش ممکنه ایراد داشته باشه

حميد موسوی

با سلام
ممنون از ارسال پاسخ آقا وفا
من bidi رو از xelatex حذف کردم ولی مشکل کماکان برجاست

وفا خلیقی

نقل قول از: حميد موسوی در جولای 01, 2010, 03:14:54 بعد از ظهر
با سلام
ممنون از ارسال پاسخ آقا وفا
من bidi رو از xelatex حذف کردم ولی مشکل کماکان برجاست
همانطور که قبلاً گفتم مشکل شما مربوط به تک نیست و مشکل از میک‌تک است و هادی راه‌حلی را به شما پیشنهاد کردند. در فایل log شما هم همه چیز خوب پیش می‌رود و خروجی PDF را به دست می‌آورید. فقط در اولین فرصت نسخه bidi خود را نیز به روز کنید (نسخه شما یک نسخه قدیمی است). همچنین پیشنهادمی‌کنم همانطور که آقای امیدعلی قبلاً گفتند سعی کنید به جای میک‌تک از تک‌لایو استفاده کنید. تک‌لایو اینگونه مشکلات را ندارد. خود من هم که یک MacBook Pro دارم از تک‌لایو استفاده می‌کنم.

حميد موسوی

ممنون در اولین فرصت تک‌لایو را نصب میکنم
اما من دیروز bidi را بروز رسانی کردم   ( bidi 2010/07/25 v1.1.2)

("D:\MiKTeX 2.8\tex\latex\bidi\bidi.sty"
Package: bidi 2010/07/25 v1.1.2 <commit 64> Bidirectional typesetting in plain
TeX and LaTeX

bidi package (Support for bidirectional typesetting in plain TeX and LaTeX)
Description: A convenient interface for typesetting bidirectional
texts in plain TeX and LaTeX. The package includes adaptations for use
with many other commonly-used packages.
Copyright © 2009-2010 Vafa Khalighi
v1.1.2, <commit 64>, 2010/07/25

آیا نسخه جدیتری هم هست؟ من که از طریق آپدیت میک‌تک چیزی پیدا نکردم
نمیدانم چرا در اجرای XeLatex به اینترنت متصل میشود و پکیجی را دانلود میکند در صورتی که در اجرای latex چنین نیست

حميد موسوی

متشکر درست شد
راه حل هادی از وقتی bidi را از xelatex حذف کردم، عملی شد.

وفا خلیقی

نقل قول از: حميد موسوی در جولای 01, 2010, 04:22:22 بعد از ظهر
ممنون در اولین فرصت تک‌لایو را نصب میکنم
اما من دیروز bidi را بروز رسانی کردم   ( bidi 2010/07/25 v1.1.2)

("D:\MiKTeX 2.8\tex\latex\bidi\bidi.sty"
Package: bidi 2010/07/25 v1.1.2 <commit 64> Bidirectional typesetting in plain
TeX and LaTeX

bidi package (Support for bidirectional typesetting in plain TeX and LaTeX)
Description: A convenient interface for typesetting bidirectional
texts in plain TeX and LaTeX. The package includes adaptations for use
with many other commonly-used packages.
Copyright © 2009-2010 Vafa Khalighi
v1.1.2, <commit 64>, 2010/07/25

آیا نسخه جدیتری هم هست؟ من که از طریق آپدیت میک‌تک چیزی پیدا نکردم
نسخه کنونی bidi هست ۱.۱.۳ و در CTAN موجود هست احتمالاً میک‌تک هم آن را به زودی اضافه خواهد کرد. اگر تصمیم جدی گرفتید که تک‌لایو را به جای میک‌تک استفاده کنید کمی صبر کنید تا نسخه سرمی ۲۰۱۰ آن منتشر شود. نسخه آزمایشی ۲۰۱۰ وجود دارد که هیچ مشکلی ندارد اما دریافت آن واقعاً سخت است