• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

پشتیبانی xepersian از pdfcomment

نویسنده ابوالفضل دیانت, جولای 24, 2012, 11:37:12 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

ابوالفضل دیانت

با سلام خدمت آقای کارن‌پهلو
من در بسته bidi  که جستجو کردم دیدم ظاهرا bidi از pdfcomment  پشتیبانی نمی کند، البته من اسم آن را در بین بسته های مورد پشتیبانی ندیدم.  می خواستم بدانم که شما صلاح می دانید که پشتیبانی از این بسته را به bidi اضافه کنید.
چون آن طوری که من دیدم بسیار بسته عالی و مناسب و کارامدی می باشد. من هم سعی می کنم مشکلات احتمالی این بسته با xepersian را به شما اعلام کنم. البته در صورت وجود
باتشکر

ابوالفضل دیانت

با سلام
به نظر می رسد که این بسته مشکلی با xepersian نداشته باشد و xepersian آن را به طور کامل پشتیبانی می کند.

ابوالفضل دیانت

با سلام
من با یک مشکل برخورد کردم. در این مثال کلمه است و کادر comment با هم تلاقی پیدا می کنند. در حالی که در حالت انگلیسی این اتفاق نمی افتد.

vafa

نقل قول از: Temp در جولای 24, 2012, 11:37:12 بعد از ظهر
با سلام خدمت آقای کارن‌پهلو
من در بسته bidi  که جستجو کردم دیدم ظاهرا bidi از pdfcomment  پشتیبانی نمی کند، البته من اسم آن را در بین بسته های مورد پشتیبانی ندیدم.  می خواستم بدانم که شما صلاح می دانید که پشتیبانی از این بسته را به bidi اضافه کنید.
چون آن طوری که من دیدم بسیار بسته عالی و مناسب و کارامدی می باشد. من هم سعی می کنم مشکلات احتمالی این بسته با xepersian را به شما اعلام کنم. البته در صورت وجود
باتشکر
نه من صلاح نمی‌دانم و علاقه‌ای هم به این کار ندارم.  n بار گفته‌ام که بسته xepersian و bidi در حالت یخ زده هستند و دیگر توسعه داده نمی‌شوند. شما از فلان بسته خوشتان میاد دیگری از فلان بسته ....

اگر این بسته بسیار عالی و کارآمد است خودتان مشکلاتش رو حل کنید چون من علاقه‌ای ندارم بصورت مجانی کار کنم. اگر خواستید من در ازای مبلغی رویش کار می‌کنم.