• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

در پانویس سه ستونه، اعداد فارسی می شوند!

نویسنده nakisa, نوامبر 21, 2011, 12:11:23 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

nakisa

سلام. وقتی از دستور
\threecolumnfootnotes
استفاده می کنم اعداد در پانویسها فارسی می شوند. میشه راه حلی پیشنهاد کنید.
یک فایل نمونه پیوست کردم.
ممنون
نکیسا

حسن ذاکری

نقل قول از: nakisa در نوامبر 21, 2011, 12:11:23 قبل از ظهر
سلام. وقتی از دستور
\threecolumnfootnotes
ممنون
نکیسا

سلام
مگر قراره فارسی نباشند؟
اینجارا ببینید:
http://www.parsilatex.com/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=144:1390-06-19-05-14-46&catid=41:1388-06-28-10-27-50&Itemid=74

البته اگر اصرار داررد که شماره لاتین داشته باشید، این پست رو ببینید
http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=713.15
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

nakisa

سلام. ممنون بابت جواب. مساله اینه که وقتی در پانویس به وب سایتی ارجا می دهم، اعداد رو فارسی می کند!.

خواستم مثال از لینکی که شما داده بودید را اجرا کنم به فونت فارسی ام ایراد گرفت.
\settextfont[Language=Default]{Persian Modern}
بعد من آن را حذف کردم و با دستور \settextfont[Scale=1]{XB Niloofar}  اجرایش کردم که همان پانویسهای نیمه فارسی-انگلیسی را باز تولید کرد. ممکن ه که مشکل از فونت باشه؟

ممنون

vafa

نقل قول از: nakisa در نوامبر 21, 2011, 12:11:23 قبل از ظهر
سلام. وقتی از دستور
\threecolumnfootnotes
ممنون
نکیسا
من دقیقاً همین مثال شما را بدون هیچ تغییری اجرا کردم و نتیجه را پیوست کردم. من مشکلی ندارم. من بارها به شما گفته‌ام که باید توزیع تک خودتان را بروز کنید ولی هربار باید حرف قبلی را بشما بزنم!

vafa

نقل قول از: حسن ذاکری در نوامبر 21, 2011, 12:46:35 قبل از ظهر
سلام
مگر قراره فارسی نباشند؟
اینجارا ببینید:
http://www.parsilatex.com/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=144:1390-06-19-05-14-46&catid=41:1388-06-28-10-27-50&Itemid=74

البته اگر اصرار داررد که شماره لاتین داشته باشید، این پست رو ببینید
http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=713.15
منظور ایشون پانویس اولی است که چرا در اون salam-60 عدد 60 بصورت ۶۰ حروف‌چینی شده.

حسن ذاکری

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در نوامبر 21, 2011, 06:42:47 قبل از ظهر
منظور ایشون پانویس اولی است که چرا در اون salam-60 عدد 60 بصورت ۶۰ حروف‌چینی شده.

آها!! من اصلن به اون دقت نکردم! اسم عدد توی پانويس رو که شنيدم ذهنم رفت يه سمت ديگه!
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

امیر وهاب‌پور

سلام بر دوستان عزیز

من اخیراً برای ایجاد پانویس دوستونی یا سه‌ستونی از دستور three(two)columnfootnotes استفاده کردم و به خوبی نتیجه گرفتم.
از طرفی برای نگه داشتن پانویس‌ها در منتهاالیه پایین صفحه از بسته {usepackage[bottom]{footmisc استفاده می‌کنم که با جست‌وجویی که در تالار گفت‌وگو داشتم فکر می‌کنم تنها راه برای این کار باشه.

مشکل اینجاست که ظاهراً گزینه bottom در بسته footmisc با چندستونی کردن پانویس مشکل داره و اگر این دستور وجود داشته باشه پانویس نمایش داده نمی‌شه. من به روش‌های مختلفی امتحان کردم و در این پکیج فقط گزینه‌ی bottom هست که مانع ظاهر شدن پانویس میشه.

کسی از دوستان راهی سراغ دارن که بشه هم پانویس چندستونی داشت و هم اون‌ رو در انتهای صفحه نگه داشت؟

vafa

نقل قول از: سرپیکو در سپتامبر 09, 2012, 09:55:32 قبل از ظهر
سلام بر دوستان عزیز

من اخیراً برای ایجاد پانویس دوستونی یا سه‌ستونی از دستور three(two)columnfootnotes استفاده کردم و به خوبی نتیجه گرفتم.
از طرفی برای نگه داشتن پانویس‌ها در منتهاالیه پایین صفحه از بسته {usepackage[bottom]{footmisc استفاده می‌کنم که با جست‌وجویی که در تالار گفت‌وگو داشتم فکر می‌کنم تنها راه برای این کار باشه.

مشکل اینجاست که ظاهراً گزینه bottom در بسته footmisc با چندستونی کردن پانویس مشکل داره و اگر این دستور وجود داشته باشه پانویس نمایش داده نمی‌شه. من به روش‌های مختلفی امتحان کردم و در این پکیج فقط گزینه‌ی bottom هست که مانع ظاهر شدن پانویس میشه.

کسی از دوستان راهی سراغ دارن که بشه هم پانویس چندستونی داشت و هم اون‌ رو در انتهای صفحه نگه داشت؟
اگر منظورت راه‌حل «مجانی» (غیر تجاری) است، نه راه‌حلی وجود نداره.

vafa

نقل قول از: سرپیکو در سپتامبر 09, 2012, 09:55:32 قبل از ظهر
.....
من یک راه‌حل ساده پیدا کردم. از بسته footmisc تحت هیچ‌عنوانی استفاده نکن اما تعریف دستور \textwidth@footnote رو بصورت زیر تغییر بده:

\def\textwidth@footnote{\kern-3\p@ \vfill
  \hrule \@width \columnwidth \kern 2.6\p@}