• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

عدم وابستگی فایل pdf به فونت سیستم

نویسنده امیرحسین شرفی, سپتامبر 12, 2011, 02:57:48 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

امیرحسین شرفی

در برخی از نرم‌افزارها می‌توان تنظیم کرد که pdf تولید شده دیگر به فونت‌های سیستم وابسته نباشد و اینگونه نباشد که اگر سیستمی فونتی از فایل ما را ندارد فونت دیگری جایگزین کند. چگونه می‌توان این تنظیمات را در texmaker یا مثلا texworks انجام داد؟
ریاضیات را جذاب‌تر بیاموزیم - www.jammathclub.com

vafa

نقل قول از: امیرحسین شرفی در سپتامبر 12, 2011, 02:57:48 بعد از ظهر
در برخی از نرم‌افزارها می‌توان تنظیم کرد که pdf تولید شده دیگر به فونت‌های سیستم وابسته نباشد و اینگونه نباشد که اگر سیستمی فونتی از فایل ما را ندارد فونت دیگری جایگزین کند. چگونه می‌توان این تنظیمات را در texmaker یا مثلا texworks انجام داد؟
پرونده تک رو باید اینجوری کامپایل کنی:

xelatex --output-driver="xdvipdfmx -E" filname.tex

حسن ذاکری

نقل قول از: امیرحسین شرفی در سپتامبر 12, 2011, 02:57:48 بعد از ظهر

سلام.
۱ سوال هم برای من پیش اومد: اگر فایل pdf‌ داشته باشیم که بعضی از فونتهاش embed نشده باشند، چه جوری میتونیم اون فونت‌ها روهم embed کنیم؟
مثلا یک شکل که از یک نرم‌افزار خاص خروجی گرفتیم و اون نرم‌افزار فونت‌هاشو embed نکرده، و حالا ما میخایم embed باشه...
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

vafa

نقل قول از: حسن ذاکری در سپتامبر 12, 2011, 04:58:31 بعد از ظهر
سلام.
۱ سوال هم برای من پیش اومد: اگر فایل pdf‌ داشته باشیم که بعضی از فونتهاش embed نشده باشند، چه جوری میتونیم اون فونت‌ها روهم embed کنیم؟
مثلا یک شکل که از یک نرم‌افزار خاص خروجی گرفتیم و اون نرم‌افزار فونت‌هاشو embed نکرده، و حالا ما میخایم embed باشه...
همون کاری رو که قبلاً گفتم. xdvipdfm اول مجوز قلم را چک می‌کنم بعد آن را embedd می‌کند اما گزینه -E باعث می‌شود تا همه قلم‌ها را embed کند.

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: حسن ذاکری در سپتامبر 12, 2011, 04:58:31 بعد از ظهر
سلام.
سلام
«اینجا» رو ببینید، اگر تست کردید و جواب داد، لطفا اینجا ذکر کنید.

vafa

نقل قول از: سیدرضی علوی‌زاده در سپتامبر 14, 2011, 10:45:38 قبل از ظهر
سلام
نیازی به این کار ناشیانه نیست. جواب من را ببینید.

حسن ذاکری

نقل قول از: سیدرضی علوی‌زاده در سپتامبر 14, 2011, 10:45:38 قبل از ظهر
سلام

سلام. این روش رو امتحان کردم، جواب هم داد، متشکر.
پیش‌بینی می‌کردم حجم فایل بیشتر شه، یه جزئی کمتر هم شد!

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در سپتامبر 12, 2011, 05:14:28 بعد از ظهر
همون کاری رو که قبلاً گفتم. xdvipdfm اول مجوز قلم را چک می‌کنم بعد آن را embedd می‌کند اما گزینه -E باعث می‌شود تا همه قلم‌ها را embed کند.

pdflatex و xelatex، هردورو اینجوری که شما گفته بودید اجرا کردم، باز هم فونت‌هایی که توی فایل figure وجود نداشت، توی فایل خروجی لاتک نیومد.

نیازی هست فایل‌هایی که تست کردم اینجا بذارم؟
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

vafa

نقل قول از: حسن ذاکری در سپتامبر 14, 2011, 02:30:12 بعد از ظهر
سلام. این روش رو امتحان کردم، جواب هم داد، متشکر.
پیش‌بینی می‌کردم حجم فایل بیشتر شه، یه جزئی کمتر هم شد!

pdflatex و xelatex، هردورو اینجوری که شما گفته بودید اجرا کردم، باز هم فونت‌هایی که توی فایل figure وجود نداشت، توی فایل خروجی لاتک نیومد.

نیازی هست فایل‌هایی که تست کردم اینجا بذارم؟
جواب من برای pdflatex نبود اگر از pdflatex استفاده کردی جواب نمی‌دهد. درایو xdvipdfmx فقط متعلق به زی‌تک است نه pdftex.