• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

درج تصویر یا pdf در لتک

نویسنده elham, اکتبر 24, 2012, 12:17:51 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

elham

با سلام
من برای گذاشتن تصویرو یا پی در اف  از کد زیر استفاده کردم اما در پی دی اف مربوطه هیچی نمایان نشد .
\begin{figure}‎
\centering‎
‎‎‎\includegraphics[scale=10]{doc3.pdf}‎‎

\end{figure}
فایل پی دی اف رو هم در همان فولدر تکم گذاشته بودم.با هر اسکیلی هم امتحان کردم نشد.لطفا کمکم کنید.
با تشکر

vafa

elham

عکس فقط با width=10cm نمایان میشه.با 15 سانت نمیشه که خوب 10 هم خیلی کوچیکه .چطوری می تونم عکسم رو هم اندازه سطرم کنم؟

vafa

چیزی که شما در بالا قرار دادی scale هست که مقیاس تصویر رو ۱۵ برابر کردی و طبیعی که اندازه صفحه نباشه. شاید منظور شما width=\textwidth بوده ki scale

elham

وقتی با scale میروم حتی اگر 1 هم بگذارم باز هم نشان نمی دهد. در صورتی که خود تصویر کوچک هست. اما اگر با widthبگذارم حداکثر تا 14سانت را نشان میدهد. تصویر نشان داده شده در پی دی اف با سطر بالایش چند خطی هم فاصله دارد که نمی دانم چطور می توانم از بین ببرمش.
با تشکر از کمک شما

vafa

تا فایل تک را نبینم نمی‌تونم کمکی کنم. اگر سایت جازه ارسال تصویر را نمی‌ده برایم ایمیل کن: vafak12@gmail.com