• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

قرار دادن تصویر در سمت چپ متن

نویسنده maryam_shadab, اکتبر 29, 2012, 09:50:53 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

maryam_shadab

با سلام
من در تالار wrapfig را جستجو کردم اما نمونه هایی که بود نتوانست به من کمک کند. من نمودار را با دستور tikz نوشته ام و می خواهم تصویر در سمت چپ و متن در سمت راست تصویر باشد. لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.

aris852963

سلام
اگه نمودارتونو به شکل عکس بتونید ذخیره کنید همون بسته \wrapfig کمکتون میکنه. ولی قطعاً راه حلهای بهتر و درست تری هم وجود داره که امیدوارم دوستان دیگمون بلد باشند.

vafa

نقل قول از: maryam_shadab در اکتبر 29, 2012, 09:50:53 قبل از ظهر
با سلام
من در تالار wrapfig را جستجو کردم اما نمونه هایی که بود نتوانست به من کمک کند.
می‌تونید یکی از این نمونه‌ها را امتحان کنید و فایل تک رو بفرستید؟
نقل قول
من نمودار را با دستور tikz نوشته ام و می خواهم تصویر در سمت چپ و متن در سمت راست تصویر باشد. لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.
خواهرم، به خدا نمی‌دونم چجوری باید حرف بزنم که هم حرفم را زده باشم هم قلب شما را نشکنم و موجب ناراحتیتون نشم. خواهش عاجزانه می‌کنم موقع فرستادن فایل، فایلتون را تا آخرین حد ممکن کوچک کنید. به خدا، من دوست دارم به همه کمک کنم اما من هم همانند شما گرفتاریهای روزمره خودم رو دارم و اگر شما فایل بزرگ بفرستید من از کار خودم می‌مونم و اگر بخواهم از کار خودم نمونم مجبورم به شما جواب ندهم و اگر به شما جواب ندهم، خیالم ناراحت است چرا که ممکن است جواب سوال برای شما خیلی مهم باشد. پس عاجزانه خواهش می‌کنم موقع پرسیدن سوال، فایل نمونه را تا حد ممکن کوچک کنید که فقط مشکل رو نشون بده تا من هم شرمنده شما نشم.

student

سلام، ببینید این مشکل رو حل می کنه؟

vafa

نقل قول از: student در اکتبر 31, 2012, 04:18:29 بعد از ظهر
سلام، ببینید این مشکل رو حل می کنه؟
فایلت قابل اجرا نیست، حداقل برای من خطا می‌گیره.

student

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در نوامبر 01, 2012, 01:52:29 بعد از ظهر
فایلت قابل اجرا نیست، حداقل برای من خطا می‌گیره.
استاد، اون فایل پی دی اف که ضمیمه شده نتیجه اجرای همون فایل هست پس نمیشه گفت قابل اجرا نیست  ??? اما شاید با خطا اجرا شده باشه که الآن یادم نمیاد و متاسفانه اینجا از خانواده تک چیزی ندارم که امتحانش کنم. در واقع فقط سعی کردم فایل خودشون رو تا حد ممکن کوچک کنم که اگر کسی خواست مشکل رو رفع کنه امکانش رو داشته باشه و البته دو سطر هم بهش اضافه کردم.

hosein117

سلام.
بنده فایل شما رو تصحیح کردم.
فایلی ساخته ام که امیدوارم نیاز شما را برآورده کند.

hosein117

سلام.
این فایل با wrapfig نوشته شده است.
در آن از \parbox استفاده شده است که به نظرم کار خوبی نیست. فاصله بین خطوط و همچنین پیوستگی متن را به هم می زند.
از دوستان خواهش می کنم اصلاح کنند.
سپاس.