• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

چطور در اسلاید از \label و \ref استفاده کنم؟

نویسنده fathi, نوامبر 08, 2012, 10:25:49 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

fathi

با سلام وقتی در اسلاید از دستور  از \label و \ref استفاده می کنم در خروجی pdf بجای شماره قضیه ارجا داده شده شما آن بخش را می دهد. یاید جکار کرد؟

هادی صفی‌اقدم

fathi

فایل کمینه ضمیمه کردم لطفا کمک کنید

هادی صفی‌اقدم

محیط‌های قضیه و تعریف و ... را با علم کمم قبلا طراحی کرده‌ام (با راهنمایی‌ها و کمک دکتر کارن‌پهلو و ...) و علم دیگری بیشتر از این در این زمینه ندارم.
باز با علم کمم، فقط تونستم یک راهی پیدا کنم.
اگر دوستان راه بهتری می‌دونن راهنمایی کنند.

اینا رو باید به فایل‌تون اضافه کنید:

‎\usepackage{amsthm}‎
\newtheorem{‎theoremm‎}{‏قضیه}

دستور محیط قضیه را باید به این صورت تغییر بدین: (رنگ قرمز شده.)

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
% محیط قضیه
‎%1‎ متن اسلاید
‎\tikzstyle{myghazye} = [draw=red!80‎, ‎fill=none‎, ‎very thick‎,
    ‎rectangle‎, ‎rounded corners‎, ‎inner sep=10pt‎, ‎inner ysep=20pt]‎
‎\tikzstyle{fancytitleghazye} =[fill=yellow!20‎, ‎text=red]‎
%%%%%%%
‎\newcommand{\myghazye}[1]{‎
‎\begin{tikzpicture}\node [myghazye] (box){\setRTL\begin{minipage}{0.95\textwidth}‎%
‎{\begin{theoremm}‎%
#1‎%
\end{theoremm}%‎
}‎%

‎\end{minipage}};\node[fancytitleghazye‎, ‎left=10pt] at (box.north east) {\hboxR{{\Large{قضیه
‎\bptnhsaadd‎
‎}}}};\end{tikzpicture}‎
‎\AddToShipoutPicture*{\put(-540,0){\includegraphics[height=\paperheight]{gra4.jpg}}}‎
}
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

fathi

چکار تا شماره ارجاعات در PDF رنگی شود؟ وقتی که از دستور
\use pakage[pdftex,pagebackref
=false,colorlinks,linkcolor=blue] {hyperref} استفاده می کنم فایل اجرا نمیشه. فایلی کمینه ضمیمه شده

vafa

نقل قول از: fathi در نوامبر 10, 2012, 02:21:08 بعد از ظهر
چکار تا شماره ارجاعات در PDF رنگی شود؟ وقتی که از دستور
\use pakage[pdftex,pagebackref
=false,colorlinks,linkcolor=blue] {hyperref} استفاده می کنم فایل اجرا نمیشه. فایلی کمینه ضمیمه شده
خوب حالا من یک سوال دارم. این pdftexی که اینجا گذاشتی قرار چه کاری انجام بده؟ میشه برای من هم توضیح بدی تا منم یک چیزی یاد بگیرم.

fathi

هدف ارائه پایان نامه برای جلسه دفاع است. ولیکن برای اینکه  دستور \label و \ref  کار کند و شماره قضیه ها دوتایی شود پیشنهاد  اقای صفی اقدم منجر به چنین فرمی شد. حال نمی دونم چرا شماره ارجاعات به رنگ سفید است؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: fathi در نوامبر 13, 2012, 11:06:24 قبل از ظهر
هدف ارائه پایان نامه برای جلسه دفاع است. ولیکن برای اینکه  دستور \label و \ref  کار کند و شماره قضیه ها دوتایی شود پیشنهاد  اقای صفی اقدم منجر به چنین فرمی شد. حال نمی دونم چرا شماره ارجاعات به رنگ سفید است؟
من کجا گفتم از pdftex استفاده کنید؟!

fathi

[جناب اقای صفی اقدم عزیز معذرت می خواهم. منظورم این بود که وقتی  محیط قضیه را به فرم زیر تغییر دادم متن قضیه ها دو بار چاپ می شد و چون مبتدی هستم با تغییراتی که خودم اعمال کردم به pdftex تبدیل شد.
% محیط قضیه
‎%1‎ متن اسلاید
‎\tikzstyle{myghazye} = [draw=red!80‎, ‎fill=none‎, ‎very thick‎,
    ‎rectangle‎, ‎rounded corners‎, ‎inner sep=10pt‎, ‎inner ysep=20pt]‎
‎\tikzstyle{fancytitleghazye} =[fill=yellow!20‎, ‎text=red]‎
%%%%%%%
‎\newcommand{\myghazye}[1]{‎
‎\begin{tikzpicture}\node [myghazye] (box){\setRTL\begin{minipage}{0.95\textwidth}‎%
‎{\begin{theoremm}‎%
#1‎%
\end{theoremm}%‎
}‎%
  ‎\end{minipage}};\node[fancytitleghazye‎, ‎left=10pt] at (box.north east) {\hboxR{{\Large{قضیه
‎\bptnhsaadd‎
‎}}}};\end{tikzpicture}‎
‎\AddToShipoutPicture*{\put(-540,0){\includegraphics[height=\paperheight]{gra4.jpg}}}‎
}
باز هم عذر می خوام از اینکه درست توضیح ندادم.

هادی صفی‌اقدم

خواهش می‌کنم.
برای من که دو بار چاپ نمیشه.
فایل نمونه حاوی مشکل همیشه بفرستین لطفا. ما از کامپیوتر شما خبر نداریم دوست عزیز.

fathi

فایل  حاوی مشکل را ضمیمه کردم.

هادی صفی‌اقدم

اشتباه از من بوده که دو بار ‪#1‬ را نوشته بودم.

% محیط قضیه
%1 متن اسلاید
\tikzstyle{myghazye} = [draw=red!80, fill=none, very thick,
    rectangle, rounded corners, inner sep=10pt, inner ysep=20pt]
\tikzstyle{fancytitleghazye} =[fill=yellow!20, text=red]
%%%%%%%
\newcommand{\myghazye}[1]{
\begin{tikzpicture}\node [myghazye] (box){\setRTL\begin{minipage}{0.95\textwidth}
{\begin{theoremm}%
#1 %
\end{theoremm}%

}%
  \end{minipage}};\node[fancytitleghazye, left=10pt] at (box.north east) {\hboxR{{\Large{قضیه
\bptnhsaadd
}}}};\end{tikzpicture}
\AddToShipoutPicture*{\put(-540,0){\includegraphics[height=\paperheight]{gra4.jpg}}}
}

fathi

ایا امکان دارد که فایل حاوی مشکل ضمیمه شده در فوق را اصلاح نمایید زیرا من نتوستم اصلاح کنم.
با تشکر

هادی صفی‌اقدم