• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تعریف یک محیط دلخواه برای حروف‌چینی مثال

نویسنده مرتضی, نوامبر 11, 2012, 07:45:54 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

مرتضی

چطور می‌توانم یک محیط (environment) برای مثال تعریف کنم که به شکل ضمیمه باشد؟ این محیط بایستی قابلیت شکستن را داشته باشد، به این معنی که بتوان آنرا در بیش از یک صفحه بکار برد.

حسن ذاکری

لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

مرتضی

با تشکر از لینکی که گذاشتید؛ ولی این فقط جواب نصف سوال منه یعنی فقط اون فریم پایینو ایجاد میکنه و اون دو فریم جداگانه‌ای که در بالا قرار دارند و رنگشون هم متفاوت هست با بسته framed ایجاد نمیشه

vafa

نقل قول از: مرتضی در نوامبر 12, 2012, 12:35:00 قبل از ظهر
با تشکر از لینکی که گذاشتید؛ ولی این فقط جواب نصف سوال منه یعنی فقط اون فریم پایینو ایجاد میکنه و اون دو فریم جداگانه‌ای که در بالا قرار دارند و رنگشون هم متفاوت هست با بسته framed ایجاد نمیشه
متأسفانه شما همیشه به جواب‌ها با بی‌توجهی نگاه می‌کنید. بسته framed محیطی به نام titled-framed دارد که می‌توانید از آن استفاده کنید.

مرتضی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در نوامبر 12, 2012, 02:56:49 قبل از ظهر
متأسفانه شما همیشه به جواب‌ها با بی‌توجهی نگاه می‌کنید.
به هیچ عنوان اینطور نیست. بنده راهنمای بسته framed رو نگاه کردم. این راهنما بسیار بسیار ناقصه (۳ صفحه). در مورد titled-frame هم قبل از اینکه پست قبلی رو بنویسم، امتحانش کردم ولی خطا داد؛ که البته الان خطاش رو برطرف کردم. با این وجود به چیزی که در ضمیمه پست اولم گذاشتم، نرسیدم. برای مقایسه، مثال کمینه رو پیوست کردم.

مدیریت: حذف قسمت‌های خارج از موضوع تالار.

ali_da

نمونه زیر را که قبلا جناب  دکتر کارن‌پهلو ارسال کرده بود نگاه کن  با کمی تغییر  شاید به نتیجه برسی

ali_da

متاسفانه من خیلی مهارت در نوشتن دستورات ندارم. در فایل پیوست خواستم برای مثال شماره گذاری کنم ولی موفق نشدم. شاید دوستانی که اطلاعات کافی دارند این زحمت را قبول کنند

مرتضی

متاسفانه نمی‌توان با بسته framed آن قالبی را که در پست اول گذاشته‌ام ایجاد کرد. من تلاش کردم تا با بسته tikz این کار را انجام دهم، ولی ظاهرا با آن بسته نمی‌توان صفحه را شکست. آیا راه حل دیگری وجود دارد؟

نقل قول از: sh_mehry در نوامبر 14, 2012, 09:02:13 قبل از ظهر
خواستم برای مثال شماره گذاری کنم ولی موفق نشدم.
پیوست را ببین