• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

مشکل با پکیج mdframed

نویسنده mohammad_, نوامبر 19, 2012, 05:29:57 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

mohammad_

با سلام. من وقتی از پکیج mdframed در محیط لاتین استفاده میکنم مشکلی ندارم ولی در محیط فارسی چیزی نشون داده نمیشه.

\documentclass{article}

\usepackage{mdframed}
\usepackage{xepersian}

\begin{document}

\begin{latin}
\begin{mdframed}
This is test.
\end{mdframed}
\end{latin}

\begin{mdframed}
این یک تست است.
\end{mdframed}

\end{document}

vafa

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: M_A در نوامبر 19, 2012, 05:29:57 بعد از ظهر
با سلام. من وقتی از پکیج mdframed در محیط لاتین استفاده میکنم مشکلی ندارم ولی در محیط فارسی چیزی نشون داده نمیشه.
این بسته رو به صورت زیر فراخوانی کنین. البته مسئولیت استفاده از این بسته با خودتونه؛ چون توسط زی‌پرشین پشتیبانی نمی‌شه.
\usepackage[framemethod=tikz]{mdframed}

مرتضی

با استفاده از این بسته، اگر متن داخل کادر، ۳ صفحه باشد، حاشیه صفحه‌های ۱ و ۲ از سمت راست صفحه بیرون می‌زنند ولی صفحه آخر درست کار می‌کند. آیا با وجود عدم پشتیبانی زی‌پرشین از آن، راه‌حلی وجود دارد؟

vafa

نقل قول از: مرتضی در نوامبر 26, 2012, 10:49:58 بعد از ظهر
با استفاده از این بسته، اگر متن داخل کادر، ۳ صفحه باشد، حاشیه صفحه‌های ۱ و ۲ از سمت راست صفحه بیرون می‌زنند ولی صفحه آخر درست کار می‌کند. آیا با وجود عدم پشتیبانی زی‌پرشین از آن، راه‌حلی وجود دارد؟
به نرم‌افزار زی‌پرشین کمک مالی کن تا در نسخه آیندش مشکل را حل کنه.

mohammad_

نقل قول از: مرتضی در نوامبر 26, 2012, 10:49:58 بعد از ظهر

من تست کردم و مشکلی نداشتم.

مرتضی

نقل قول از: M_A در نوامبر 27, 2012, 05:21:13 بعد از ظهر
من تست کردم و مشکلی نداشتم.

در موارد ساده مانند مثال شما، مشکلی پیش نمی‌آید، بلکه در موارد پیچیده که مثلا مجبور که نوشتن ماکروی ۱۰۰ خطی می‌شویم، آن ایراد ظاهر می‌شود