• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

آیا تابحال کسی با rtf2latex2e کار کرده است؟

نویسنده وحید دامن‌افشان, دسامبر 01, 2012, 07:25:34 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

وحید دامن‌افشان

آیا تابحال کسی با rtf2latex2e کار کرده است؟ خودم یه مقدار باهاش ور رفتم؛ اما گویا با زبان فارسی مشکل داره؛ به طوری که فایل بدست اومده بعد از تبدیل رو به صورت خرچنگ قورباغه نشون می‌ده.
از طرفی، توی همون لینکی که دادم، در قسمت Features نوشته که «Latex output uses UTF8»، اما توی فایل راهنماش (قسمت 5.4) نوشته که پشتیبانی از یونیکد در ورژن‌های بعدی اضافه خواهد شد.
از طرف دیگه، خود سازندگان بسته هم اطلاع دقیقی در مورد پشتیبانی این بسته از زبان فارسی ندارن.
حالا می‌خوام بدونم آیا کسی تجربه کار با این بسته رو داره؟

فرشاد ترابی

من هم تجربه موفقی روی فارسی نداشتم. از انگلیسی استفاده کردم و بد نبود. پرفکت نبود ولی بد نبود.
در مورد فارسی اصلا فونتهاشو نمی‌شناخت.

vafa

نقل قول از: وحید دامن‌افشان در دسامبر 01, 2012, 07:25:34 بعد از ظهر
آیا تابحال کسی با rtf2latex2e کار کرده است؟ خودم یه مقدار باهاش ور رفتم؛ اما گویا با زبان فارسی مشکل داره؛ به طوری که فایل بدست اومده بعد از تبدیل رو به صورت خرچنگ قورباغه نشون می‌ده.
از طرفی، توی همون لینکی که دادم، در قسمت Features نوشته که «Latex output uses UTF8»، اما توی فایل راهنماش (قسمت 5.4) نوشته که پشتیبانی از یونیکد در ورژن‌های بعدی اضافه خواهد شد.
از طرف دیگه، خود سازندگان بسته هم اطلاع دقیقی در مورد پشتیبانی این بسته از زبان فارسی ندارن.
حالا می‌خوام بدونم آیا کسی تجربه کار با این بسته رو داره؟
نه اما writer2latex از زی‌پرشین پشتیبانی می‌کنه:

http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=2578.msg14889#msg14889