• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

آیا قسمت «حاضرین در سایت» سایت پارسی‌لاتک درست کار می‌کند؟

نویسنده aris852963, دسامبر 30, 2012, 10:49:31 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

aris852963

با سلام

آیا قسمت حاضرین در سایت که در نوار عمودی سمت چپ صفحه اصلی قرار دارد درست کار می کند؟ من هیچ وقت اسم خود را در آن ندیده ام. در واقع بیشتر تعداد اعضای آنلان را نشان می دهد که آن هم به نظر نمی رسد درست باشد (همانند تعداد تماشاگران اعلام شده در لیگ برتر فوتبال ایران  ;) ).

لطفا توضیح لازم را به من بفرمایید و اگر این قسمت اشکال دارد، در صورت امکان نسبت به حذف یا اصلاح آن اقدام فرمایید.

با تشکر

هادی صفی‌اقدم

سلام
از اولش اینجوری بود.
مشکل جوملا هست. احتمال با آپدیتش درست بشه که فعلا بخاطر مسایلی دست نباید بزنیم بهش.

وحید دامن‌افشان

حرف شما کاملاً درست است. در واقع مشکل اینه که وقتی کاربری از سایت خارج می‌شه، سیستم مدیریت محتوای سایت، خروج این کاربر رو در همون لحظه ثبت نمی‌کنه و این کار رو به چند ساعت بعد موکول می‌کنه. به خاطر همین، تعداد کاربرای آنلاین در سایت، بیشتر و بیشتر می‌شه و از واقعیت دور می‌شه.
شاید در نسخه‌های جدید جوملا، این مشکل برطرف شده باشه.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: وحید دامن‌افشان در دسامبر 31, 2012, 12:50:36 قبل از ظهر
حرف شما کاملاً درست است. در واقع مشکل اینه که وقتی کاربری از سایت خارج می‌شه، سیستم مدیریت محتوای سایت، خروج این کاربر رو در همون لحظه ثبت نمی‌کنه و این کار رو به چند ساعت بعد موکول می‌کنه. به خاطر همین، تعداد کاربرای آنلاین در سایت، بیشتر و بیشتر می‌شه و از واقعیت دور می‌شه.
شاید در نسخه‌های جدید جوملا، این مشکل برطرف شده باشه.
وحید جان، فکر کنم مشکل از جای دیگه‌ی این جوملا باشه.
چون کاربرها قرار باشه دیرتر از لیست حاضرین حذف بشن، چون این روندی تکراری هست، باید روی همون ۱۰ تا ۳۰ مونه.
فکر کنم کلا حذف نمیکنه. یه چیزی توی این مایه‌ها.  :D