• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل بسته perpage

نویسنده فرشاد ترابی, ژانویه 06, 2013, 11:55:44 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

فرشاد ترابی

با سلام خدمت دوستان
من تاکنون همیشه از بسته perpage استفاده میکردم و مشکلی نداشتم ولی در آخرین بروزرسانی مشکل فایل
پیوست بوجود آمده. دلیلش چیست؟

فرشاد ترابی

ممنون از راهنمایی. در این پست آقا وفا فرمودند که:

1- با وجود zref استفاده از perpage معنایی ندارد. پس از همون دستوری که قبلاً دادم استفاده کن.
    منظور کدام دستور است؟

۲- اگر از بسته perpage استفاده می‌کنی، تا مشکل حل شود، باید بسته perpage بعد از بسته zref-abspage فراخوانی شود.
   یعنی بعد از زی‌پرشین؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: Farschad در ژانویه 07, 2013, 09:11:36 بعد از ظهر

1- با وجود zref استفاده از perpage معنایی ندارد. پس از همون دستوری که قبلاً دادم استفاده کن.
    منظور کدام دستور است؟

۲- اگر از بسته perpage استفاده می‌کنی، تا مشکل حل شود، باید بسته perpage بعد از بسته zref-abspage فراخوانی شود.
   یعنی بعد از زی‌پرشین؟

۱- دو تا لینک در بالا دادم. در اولی هست.
۲- خیر. بعد zref-perpage. (نه zref-abspage . بیزحمت تصحیحش کنین که باعث گمراهی کاربران نشه.)

فرشاد ترابی

من بسته perpage را بعد از زی‌پرشین قرار دادم مشکل حل شد. فقط نمیدونم جای دیگه‌ای مشکل ایجاد میکنه یا نه؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: Farschad در ژانویه 07, 2013, 10:56:54 بعد از ظهر
من بسته perpage را بعد از زی‌پرشین قرار دادم مشکل حل شد. فقط نمیدونم جای دیگه‌ای مشکل ایجاد میکنه یا نه؟
من نمی‌دونم. باید دکتر کارن‌پهلو فکر کنم وایسیم تا پست را ببینن.

vafa

معنییش خیلی واضحه. من نمی‌دونم چرا باید حرفهای خودم را ترجمه کنم.
نقل قول از: Farschad در ژانویه 07, 2013, 09:11:36 بعد از ظهر

منظور کدام دستور است؟

\usepackage{zref-perpage}
\zmakeperpage{footnote}

نقل قول
۲- اگر از بسته perpage استفاده می‌کنی، تا مشکل حل شود، باید بسته perpage بعد از بسته zref-perpage فراخوانی شود.
   یعنی بعد از زی‌پرشین؟
من گفته بودم zref-abspage نه zref-perpage خواهش می‌کنم در نقل‌قولهای من دخل و تصرف نکنید. اما جواب سوالت بله. بسته زی‌پرشین بسته bidi را فراخوانی می‌کند و بسته bidi بسته zref-abspage

فرشاد ترابی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در ژانویه 08, 2013, 04:08:48 قبل از ظهر
معنییش خیلی واضحه. من نمی‌دونم چرا باید حرفهای خودم را ترجمه کنم.
\usepackage{zref-perpage}
\zmakeperpage{footnote}
من گفته بودم zref-abspage نه zref-perpage خواهش می‌کنم در نقل‌قولهای من دخل و تصرف نکنید. اما جواب سوالت بله. بسته زی‌پرشین بسته bidi را فراخوانی می‌کند و بسته bidi بسته zref-abspage

منم اول گفته بودم zref-abspage  ولی دوستان فرمودند اشتباه کردم و اصلاحش کردم. حالا دوباره متن رااصلاح میکنم.