• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ایجاد پاورقی چند ستونه

نویسنده seddigheh42, سپتامبر 07, 2011, 01:34:32 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

seddigheh42

سلام
میدونم سوالم تکراریه اما متاسفانه پست‌های قبلیو که دیدم نتونستم جواب بگیرم
من توی پایان‌نامه‌ام چند صفحه دارم که پاورقی‌هاشون خیلی زیاده و استادم گفته که باید توی دو یا سه ستون بزنم. هر چی تلاش کردم نتونستم. یک سری فایل‌های نمونه رو هم از همین تالار دانلود کردم، اما وقتی اجراشون میکنم خطا میده.
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه

vafa

چندین راه‌حل وجود دارد که من یک راه‌حل را پیوست کردم. برای توضیحات بیشتر راهنمای سبک bidi را ببینید.

vafa

راه‌حل دوم این است که بصورت مشابهی زیرنویس‌ها را در دو ستون حروف‌چینی کنید.

vafa

راه‌حل سوم این است که زیرنویسها را بصورت پاراگرافی حروف‌چینی کنی

vafa

راه‌حل چهارم این است که با استفاده از سبک dblfnote زیرنویسها را در دو ستون حروف‌چینی کنی.

seddigheh42

سلام مجدد
مرسی از پاسختون. من چند روز دسترسی به نت نداشتم الان که اومدم کلی خوشحال شدم

امیر وهاب‌پور

این سوال من هم بود. با مطالعه‌ی این پست و اجرای فایل‌های ضمیمه سوالات دیگه‌ای برام مطرح شد که اونها رو نوشتم،‌ اما کمی بعد خودم تونستم مشکلات پیش اومده رو حل کنم. بنابراین فکر کردم باقی موندن اون سوال دیگه بی‌مورد باشه، ولی متأسفانه تالار قابلیت حذف پاسخ‌ها رو نداره.
ناچارم نوشته‌ام رو فقط ویرایش کنم و حالا که توفیق اجباری دست داده، از آقای کارن‌پهلو به خاطر وقتی که برای جواب دادن صرف می‌کنند و جواب خیلی از سوالات ما رو می‌دهند تشکر کنم.

حسن قربانزاد

من همین فایلهای ضمیمه را دانلود کردم ولی پی دی اف نگرفت با برای پایان نامه های تایپ شده بکارگیری کنم میشه لطفاً راهنمایی بفرمائید چرا پی دی اف نمی گیرد.

حسن ذاکری

نقل قول از: حسن در نوامبر 03, 2012, 09:00:53 بعد از ظهر
من همین فایلهای ضمیمه را دانلود کردم ولی پی دی اف نگرفت با برای پایان نامه های تایپ شده بکارگیری کنم میشه لطفاً راهنمایی بفرمائید چرا پی دی اف نمی گیرد.

فایل لاگ ناقصه
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

حسن قربانزاد

احتمالاً درست کار نمیکنه فایل لاگش ناقصه، فایلی که درست کرده بود براتون گذاشتم.

Erfan

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در سپتامبر 07, 2011, 02:01:29 بعد از ظهر
راه‌حل سوم این است که زیرنویسها را بصورت پاراگرافی حروف‌چینی کنی

سلام. فایل های ضمیمه با در قالب تک دانلود نمی شوند. لطفا راهنمایی کنید.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: Erfan در نوامبر 21, 2012, 02:24:23 بعد از ظهر
سلام. فایل های ضمیمه با در قالب تک دانلود نمی شوند. لطفا راهنمایی کنید.
سلام
برای من که دانلود میشه.
براتون دانلود و ایمیل کردم.

هادی صفی‌اقدم

اینم نمونه یک پست تبلیغاتی!
بیزحمت این کاربر را منع کامل تا ابد و بلوکه ایمیلی کنین.
لطفا اجازه‌ی ویرایش پست را از کل کاربران عادی بگیرین.
این پست بعد کمتر از یک روز ویرایش شده.

منظورتان کدام پست تبلیغاتی است؟