• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

رسم نمودار در زی پرشین

نویسنده fatemeh akhtari, آپریل 28, 2013, 10:10:17 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

fatemeh akhtari

با سلام و خسته نباشید

من قبلا در یک پست دیگه درباره "قرار دادن" نمودار در متن سوال کرده بودم اما چون نوشتن ریاضی در فایل ورد اصلا قشنگ نمیشه
به دنبال روشی برای "رسم نمودار" در زی پرشین بودم. یه فایل پیدا کردم که خودش اجرا میده اما وقتی میخوام بیارمش توی فایل خودم
خطا میده و نمیدونم چه مشکلی داره. هر دو فایل رو براتون پیوست کردم. ممنون میشم راهنماییم کنید که چطور اون دستور رو در فایل
خودم اجرا کنم

وحید دامن‌افشان

الان مشکل کجاست؟
در ضمن، برای این جور کارها، چرا از بسته xy استفاده نمی‌کنین؟

مسهر باقری

نقل قول از: وحید دامن‌افشان در آپریل 28, 2013, 10:41:13 بعد از ظهر
الان مشکل کجاست؟
در ضمن، برای این جور کارها، چرا از بسته xy استفاده نمی‌کنین؟
اگر اشتباه نکنم منظور ایشون اینه که با ترکیب کردن این دو فایل خطا می گیرند.
نقل قول از: fatemeh akhtari در آپریل 28, 2013, 10:10:17 بعد از ظهر
با سلام و خسته نباشید

من قبلا در یک پست دیگه درباره "قرار دادن" نمودار در متن سوال کرده بودم اما چون نوشتن ریاضی در فایل ورد اصلا قشنگ نمیشه
به دنبال روشی برای "رسم نمودار" در زی پرشین بودم. یه فایل پیدا کردم که خودش اجرا میده اما وقتی میخوام بیارمش توی فایل خودم
خطا میده و نمیدونم چه مشکلی داره. هر دو فایل رو براتون پیوست کردم. ممنون میشم راهنماییم کنید که چطور اون دستور رو در فایل
خودم اجرا کنم

آیا منظور شما اینه که فایل به صورت زیر باید باشه؟

fatemeh akhtari

خیلی ممنون

بله منظورم همین بود. من فکر میکردم بسته هایی که در اون فایل دیاگرام وجود داره مثل
graphicx رو حتما باید در اینجا فراخوانی کنم و وقتی اون دستورات رو مینوشتم فایل خطا می داد

میشه بفرمایید در فایل دیاگرام برای چی از
‎\usepackage{amsmath,amssymb,amsfonts,euscript,graphicx,color,xcolor}‎
استفاده کرده؟

به اضافه اینکه من استفاده از بسته xy رو هم بلد نیستم
ممنون میشم راهنماییم کنید

fatemeh1600

۱

مسهر باقری

نقل قول از: fatemeh akhtari در آپریل 29, 2013, 09:06:44 قبل از ظهر
میشه بفرمایید در فایل دیاگرام برای چی از
‎\usepackage{amsmath,amssymb,amsfonts,euscript,graphicx,color,xcolor}‎
استفاده کرده؟
هر یک از این بسته‌ها کار مخصوصی رو انجام می‌دهند. به عنوان مثال، بسته‌های amsmath، amssymb و amsfonts به فرمول‌های ریاضی و سمبل‌های مورد استفاده در رابطه‌های ریاضی و همینطور انواع قلم‌های قابل استفاده در این فرمول‌ها و رابطه‌ها برمی‌گرده و یا بسته‌ی graphicx به قرار دادن شکل و یا انجام انواع عملیات مختلف روی شکل‌ها برمی‌گرده و به همین ترتیب ..... .
برای جزییات بیشتر می‌تونید به راهنمای هر یک از بسته‌ها که در تکلایو یا میک‌تک موجودند مراجعه کنید.

fatemeh akhtari

ممنونم

سوال من در حقیقت این بود که در فایل مربوطه استفاده ای از این دستور نشده است، درسته؟
به اضافه اینکه میخواستم بدونم چرا وقتی من این دستور رو در فایل خودم قرار می دادم
خطا می داد

با تشکر

مسهر باقری

1- منظور شما کدوم دستوره؟
2- فایلی که با اجراش خطا می‌گیرید رو پیوست کنید.

fatemeh akhtari

با سلام مجدد

من همون دستورات رو عینا در فایل خودم کپی کردم. یعنی هم دستور کشیدن شکل رو و هم دستور
‎\usepackage{amsmath,amssymb,amsfonts,euscript,graphicx,color,xcolor}‎‎

میخواستم ببینم چرا این دستور در فایل من خطا میده

ممنونم

مسهر باقری

علت خطا اینه که شما در ابتدای فایلتون از \documentstyle استفاده کرده بودید در حالی که اگر از \documentclass استفاده کنید دیگه خطا نمی گیرید.