• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

سبک نوشتاری پایان نامه در دانشگاه تبریز

نویسنده حمیدرضا, می 14, 2013, 11:24:00 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

حمیدرضا

سلام
دانشگاه ما تصمیم گرفته برای پایان نامه ها فرمت لاتک رو هم قبول کنه و طی یکی دو روز آینده یه جلسه میذارن که استایل خودشون رو معرفی کنن ولی از اونجایی که اصولا کسانی که این تصمیمات رو میگیرن خودشون زیاد با زی پرشین و لاتک کار نکردن! من بهشون پیشنهاد دادم از فونت های تعریف شده برای دانشگاه تبریز استفاده کنند. ولی متاسفانه توی سایت دانشگاه تبریز این دستورالعمل رو پیدا نکردم. و فقط دستورالعمل قدیمی برای فرمت ورد وجود داشت. دوستان میشه لطف کنید فونت ها و استایل تعریف شده برای دانشگاه تبریز رو برای من قرار بدید؟ یا حداقل لینکش رو واسم بفرستید. مرسی
یا برای استایل و فونتها پیشنهاد بهتری دارید که من اینور به مسولین ارائه بدم. قبل از اینکه یه فونتی تایید بشه که مشکل داشته باشه بهتر یه فونت و استایلی تعریف بشه که دیگه نیاز به تغییر نداشته باشه.

محمود امین‌طوسی

آیا استیل Tabriz Thesis را که توسط آقای دامن افشان آماده شده است دیده‌اید؟
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

حمیدرضا

بله این رو دیدم و اتفاقا خودم هم با کمک این استایل درحال نگارش پایا‌نامه هستم. اما دنبال یه دستورالعمل هستم که تمام نکات رو گفته باشه. دقیقا مثل استایل‌هایی که دانشگاه‌ها برای پایان‌نامه‌ها با ورد تعریف می‌کنن.