• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

کتاب خودآموز TeX

نویسنده vafa, می 16, 2013, 06:22:37 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

موسوی‌ندوشنی

جناب آقای خلیفی
با سلام و عرض ادب
اعلان خبر کتاب از سوی جنابعالی (که جایگاه ممتاز و ویژه‌ای دارید) می‌تواند دارای دو قرائت باشد.
۱- اطلاع‌رسانی. در این صورت بهتر نبود خود نویسنده این عمل را انجام می‌داد. مانند مورد آقای ابطحی و یا به نحوه دیگری این عمل انجام می‌شد.
۲- توصیه و یا احیاناً تایید کتاب. زیرا از بسته زی‌پرشین ذکری در آن رفته است که شما نسبت به آن صاحب‌نظرترین فرد هستید.
با این مقدمه کوتاه ‍پیشنهاد شاگرد شما این است اگر صلاح می‌دانید توضیحی در موارد گفته شده، جهت رفع ابهام اضافه شود.
با عذر تقصیر - موسوی ندوشنی

vafa

نقل قول از: سیدسعید موسوی‌ندوشنی در می 16, 2013, 11:09:48 قبل از ظهر
جناب آقای خلیفی
با سلام و عرض ادب
اعلان خبر کتاب از سوی جنابعالی (که موقعیت ممتاز و ویژه‌ای دارید) می‌تواند دو دارای دو قرائت باشد.
۱- اطلاع‌رسانی. در این صورت بهتر نبود خود نویسنده این عمل را انجام می‌داد. مانند مورد آقای ابطحی و یا به نحوه دیگری این عمل انجام می‌شد.
۲- توصیه و یا احیاناً تایید کتاب. زیرا از بسته زی‌پرشین ذکری در آن رفته است که شما نسبت به آن صاحب‌نظرترین فرد هستید.
با این مقدمه کوتاه ‍پیشنهاد شاگرد شما این است اگر صلاح می‌دانید توضیحی در موارد گفته شده، جهت رفع ابهام اضافه شود.
با عذر تقصیر - موسوی ندوشنی
آقای موسوی، من از مطالب کتاب آگاهی ندارم چون مطالب کتاب را ندیده‌ام. یک نفر لینک را برای من فرستاد و من هم خواستم که اطلاع رسانی کنم بنابراین چون از محتویات کتاب و سطح علمی آ« خبر ندارم، نه می‌توانم آن را تایید کنم و نه می‌توانم آن را رد کنم. زمانی که ایران هستم سعی می‌کنم نگاهی به کتاب فوق بیندازم و نظرم را راجع به کتاب بنویسم تا اگر کسی خواست نسخه‌ای از آن را خریداری کند.

یادداشت: آقای موسوی modest بودن شما من را سخت تحت تأثیر قرار داده است. من  شاگرد شما هستم نه شما شاگرد من. خواهش می‌کنم من را استاد خطاب نکنید چون من شایستگی‌اش و لیاقتش را ندارم.