• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در نصب تک‌لایو (بعد از حذف میک‌تک)

نویسنده zoze, آپریل 29, 2013, 10:47:13 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

zoze

آخه اصلا چنین نصبی صورت نگرفت که install.log داشته باشه.اولش که پیغام access denied  می داد.بعد فایل دانلودی رو ریختم رو فلش از اونجا شروع به نصب کردم یه command prompt باز میشد که عکس اونو هم تو پست بالایی گذاشتم.و از نصب خارج میشد.(اصلا نصب نشد که!)
و در مورد موارد احتمالی که گفتین،فعلا من چیزی نمیگم شاید چیزی که میگین درست باشه.
و کاری که گفتینو انجام دادم و فرستادم. فقط نفهمیدم منظورتون باز کردن cmd تو آدرس فایل دانلودی بود یا هرجایی.به هر حال من تو فضای خالیه دسکتاپ زدم.

هادی صفی‌اقدم

سیستم شما عملکردش عجیبه برام.
مطمئن بودم این cmd برای شما خطا بده.
از path سیستم هر چی مسیر نصب tex هست پاک کنین.
بعدش این را بهش اضافه کنین:

C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem

دقت کنین بین مسیرها باید سمی‌کالن لاتین باشه.
بعدش سیستم را ریستارت کنین و ببینین نصب میشه یا نه.

zoze

ببخشید ، جهت اطمینان و جلوگیری از بهم ریختن برنامه ها ،با توجه به آنچه که در حال حاضر در path سیستم موجوده،اون چیزایی که باید پاک بشن رو شما تایید کنید تا من پاک کنم:

1-در حال حاضر:         C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\PhysX\Common;C:\Program Files (x86)\Insightful\splus80\;C:\Program Files (x86)\ParsiLaTeX2e\bin;C:\Program Files (x86)\MiKTeX 2.8\xindy\miktex\bin

2-چیزایی که باید حذف بشن:                    C:\Program Files (x86)\ParsiLaTeX2e\bin;C:\Program Files (x86)\MiKTeX 2.8\xindy\miktex\bin

هادی صفی‌اقدم

path سیستم باید به این صورت بشه:

C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\PhysX\Common;C:\Program Files (x86)\Insightful\splus80\

zoze

سلام آقای صفی اقدم
ممنون درست شد.
از اینکه پیگیر مشکلات دوستان تازه کار میشید خیلی ممنونم.خسته نباشید.