• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

فونت فرمولهای ریاضی در اسلایدهای بیمر

نویسنده a_t, جولای 06, 2013, 10:40:10 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

a_t

سلام دوستان
فونت فرمولهای ریاضی که در اسلایدهای تولید شده توسط بیمر نوشته می شود با فونت آنها زمانیکه در یک متن ممولی که با تک تولید می شوند فرق میکند. به نظر من فونت انها در متنهای معمولی قشنگ تر است. آیا روشی وجود دارد که بشود آنها را با همان فونت در اسلایدها نوشت؟
ممنون

هادی صفی‌اقدم

اینو با سیمرغ (لوا پرشین) درست کرده بودم. حتما با بیمر شما هم جواب بده. چون دستورش در راهنمای بیمر بود. در غیر این صورت، راهنمای بیمر را بخونین تا بتونین با بیمر سازگارش کنین.

‎\documentclass{beamer}‎
‎\usetheme{Berkeley}‎
%‎\usepackage{xkeyval}‎
%‎\usepackage{luapersian}‎
%‎\setsansfont[Script=Parsi,Language=Parsi,Numbers=Parsi]{Persian Modern}‎
%‎\setdigitfont{Persian Modern}‎
‎\usefonttheme{professionalfonts}‎

‎\begin{document}‎
‎\begin{frame}‎
متن فارسی می‌نویسم حالا فرمول ‎$a^1_2+b_2^3=x$‎ را می‌نویسم.
اعدادش پارسی هست.
‎$$a^1_2+b_2^3=x$$‎
فرمول بالا هم اعدادش پارسی است.
‎\end{frame}‎
‎\end{document}

a_t

سلام دوست عزیز
از توجهتون بسیار ممنون
لازمه بگم که من از زی پرشین استفاده نمی کنم. من دارم با استفاده از winedit7 , miktex  اسلاید انگلیسی با بیمر درست می کنم. من یک نمونه اسلاید و یک نمونه متن معمولی که با تک آماده شده اند را ضمیمه کرده ام. لطفا ببینید که چقدر فونت x, y در این دو فایل با هم فرق می کنند.تو فایل اسلاید صفحه هفتم را ببینید
با زهم ممنون

a_t

ببخشید فایل های chekزیر را دانلود کنید

Jalil

نقل قول از: a_t در جولای 06, 2013, 10:40:10 بعد از ظهر
سلام دوستان
فونت فرمولهای ریاضی که در اسلایدهای تولید شده توسط بیمر نوشته می شود با فونت آنها زمانیکه در یک متن ممولی که با تک تولید می شوند فرق میکند. به نظر من فونت انها در متنهای معمولی قشنگ تر است. آیا روشی وجود دارد که بشود آنها را با همان فونت در اسلایدها نوشت؟
ممنون

از دستور زیر

\usefonttheme[onlymath]{serif}

بعد از

‎\documentclass{beamer}‎

استفاده کنید

در ضمن در فایل بیمری که پیوست کردید بسته های زیر را حذف کنید

‎\usepackage[latin1]{inputenc}‎
‎\usepackage{times}‎
‎\usepackage[T1]{fontenc}‎