• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

چند مشکل: حذف عبارت فهرست الگوریتم، حذف عبارت depatmenr و یک خط شدن عنوان در صفح

نویسنده hossein2357, سپتامبر 08, 2013, 08:36:24 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

hossein2357

با سلام
من از نسخه  0.4 از کلاس Tabriz_Thesis آقای وحید دامن‌افشان استفاده کردم و الان چند تا مشکل دارم:
1- تو فهرست عبارت "الگوریتم فهرست" بین  فصل 1 و 2 نشون میده. میخام حدفش کنم ولی نمی دونم از کجا دستور میگیره.( از الگوریتم... استفاده نکردم)
2- کلمه
depatment از صفحه انگلیسی آخرین صفحه میخام حذف کنم، بازم نمی دونم از کجا میشه حذفش کرد.
3- عنوان صفحه اولم طولانی بود و دو خط شد که این باعث شد  تا عنوان پایان نامه تو صفحه داوران هم دو خط بشه، حالا من میخام تو صفحه داوران یه خط بشه (فونتش کوچکتره و میتونه تو یه خط جاشه).

با تشکر

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: hossein2357 در سپتامبر 08, 2013, 08:36:24 بعد از ظهر
با سلام
من از نسخه  0.4 از کلاس Tabriz_Thesis آقای وحید دامن‌افشان استفاده کردم و الان چند تا مشکل دارم:
1- تو فهرست عبارت "الگوریتم فهرست" بین  فصل 1 و 2 نشون میده. میخام حدفش کنم ولی نمی دونم از کجا دستور میگیره.( از الگوریتم... استفاده نکردم)
آخه بنده خدا شما که فایل، جلو دست‌تون هست، نتونستید تشخیص بدید مشکل از کجاست؛ حالا من پشت لپ‌تاپم چه جوری تشخیص بدم مشکل از کجاست؟! لطفاً یک فایل کمینه پیوست کنین تا ببینیم مشکل از کجاست.
نقل قول2- کلمه
depatment از صفحه انگلیسی آخرین صفحه میخام حذف کنم، بازم نمی دونم از کجا میشه حذفش کرد.
3- عنوان صفحه اولم طولانی بود و دو خط شد که این باعث شد  تا عنوان پایان نامه تو صفحه داوران هم دو خط بشه، حالا من میخام تو صفحه داوران یه خط بشه (فونتش کوچکتره و میتونه تو یه خط جاشه).
از این دو سوال، معلوم می‌شه که استایل من دستکاری شده. بنابراین بهتره که از کسی که استایل رو ازش گرفتین، کمک بگیرین. ایشون بهتر می‌تونن کمک‌تون کنه.
در ضمن، ورودتون رو به تالار خوش‌آمد می‌گم.

با تشکر