• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

مشکل در کامپایل برنامه تست زی پرشین

نویسنده taherkhani, جون 19, 2010, 09:46:45 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

taherkhani

سلام.

من پکیج xetex به نام miktex-xetex-bin-2.8 رو توسط miktex manager به دلیل کامپایل با زمان زیاد، رو پاک کردم و دوباره

نصبش کردم و برنامه تست رو اجرا کردم. دو تا ایراد گرفت . فایل های pdf، tex، و log رو قرار دادم.

ایرادهایی هم که میگیره رو هم عکسشو گذاشتم.

لطفا راهنمایی کنید

ضمنا اگر میشه در مورد کشیدن عکس توسط pstricks یا TikZ و یا asymptote هم راهنمایی کنید که با کدوم کار کنم بهتره.

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: taherkhani در جون 19, 2010, 09:46:45 بعد از ظهر
سلام.

من پکیج xetex به نام miktex-xetex-bin-2.8 رو توسط miktex manager به دلیل کامپایل با زمان زیاد، رو پاک کردم و دوباره

نصبش کردم و برنامه تست رو اجرا کردم. دو تا ایراد گرفت . فایل های pdf، tex، و log رو قرار دادم.

ایرادهایی هم که میگیره رو هم عکسشو گذاشتم.

لطفا راهنمایی کنید

ضمنا اگر میشه در مورد کشیدن عکس توسط pstricks یا TikZ و یا asymptote هم راهنمایی کنید که با کدوم کار کنم بهتره.
اگر اشتباه نکنم در ورژن جدید زی‌پرشین باید دستورات زیر را قبل از ‎\begin{document}‎ بکار ببرید:

\ExplSyntaxOn‎
‎‎\cs_set_eq:cN {zf@fontspec} \fontspec_select:nn‎
‎‎‎‎‎\ExplSyntaxOff‎

باید با انجام این کار هر دو خطا رفع شوند.

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: taherkhani در جون 19, 2010, 09:46:45 بعد از ظهر
۱- اگر هر سؤال را در مبحث مربوطه طرح فرمایید برای مراجعات آتی بهتر است.
۲- قبلاً این پست را در مورد مقایسه اینها ارسال کرده بودم.
۳- گرچه که به نظرم تبحر در هر یک از اینها برطرف کننده بسیاری از نیازها خواهد بود ولی اگر عجله برای انجام کاری دارید پیشنهاد می‌کنم مثالها و فایلهای راهنمای هر یک از این سه مورد را نگاهی بیاندازید و ببینید  کدامیک نمونه‌هایی مشابه چیزی که مد نظر شماست را دارا می‌باشند.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎