• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

افکت گذاری در اسلاید

نویسنده امير محمدي, سپتامبر 17, 2010, 01:23:03 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

امير محمدي

با سلام من می‌خوام یه اسلایدی بسازم که در  اون افکت بکار برده شده باشه می خوام ببینم اول چطور تو اسلاید افکت گذاری کنم در ثانی اکه بشه می‌خوام این افکت‌ها طوری باشه که اگر مثلاٌ من دو تعریف در یه اسلاید داشته باشم هر دو تعریف در اسلاید قابل نمایش باشند ولی تعریف دوم تا زمانی که من نخوام حالت hiden داشته باشد
ارزش حقیقی شما این است که تا چه اندازه اعمال شما صرف سعادت دیگران می‌شود. (انیشتین)

هادی صفی‌اقدم

روش های زیباتری در راهنمای beamer  هست

\begin{plainslide}‎‎
‎‎‎\begin{itemize}‎
‎\item[(a)] \pause‎
میک‌تک
‎\item[(b)] \pause‎
‎زی‌پرشین
‎\end{itemize}‎‎
‎\end‎{plainslide}‎

امير محمدي

سلام هادی جان عمل نمی‌کنه ازوز میزنه
ارزش حقیقی شما این است که تا چه اندازه اعمال شما صرف سعادت دیگران می‌شود. (انیشتین)

هادی صفی‌اقدم

امير محمدي

هادی صفی‌اقدم

دستورات من مربوط به bidipresentation هست. در تالار راهنماهای خوبی برایش آقا وفا نوشته اند
بیشتر از این وقت ندارم. سرم شلوغه. شرمنده  :-[

امير محمدي

Nekoomehr

دستور \pause مربوط به beamer  است و ظاهراً در bidipresentation فعلاً چنین امكانی برای افكت گذاری تعبیه نشده است. امّا دوستان مشتاق می​توانند با تلاش این امكانات را برای این بسته اضافه كنند. من هم در همین تلاش هستم.
البته نمی​دانم چه شده كه دیگر beamer در xepersian پشتیبانی نمی​شود. امّا حتماً دلیل بسیار موجّه و خوبی وجود دارد كه آن​همه امكانات beamer را نادیده بگیریم و از صفر شروع كنیم.

یك پیش​نهاد هم برای رفع فعلی مشكل شما كه روشی بسیار معمول و شایع هم هست:
می​توانید دو صفحه كاملاً مشابه پشت سرهم قرار دهید و در یكی تنها تعریف اوّل باشد و در دومی هم تعریف اوّل (با حفظ مكان) و هم تعریف دوم. موقع نمایش به نظر می​رسد كه دومی مخفی بوده و شما آشكارش كرده​اید.

vafa

نقل قول از: Nekoomehr در سپتامبر 27, 2010, 11:37:51 بعد از ظهر
دستور \pause مربوط به beamer  است و ظاهراً در bidipresentation فعلاً چنین امكانی برای افكت گذاری تعبیه نشده است.
در نسخه 14.4 بسته bidi در کلاس bidipresentation ددستور \pause معرفی شده است.