• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در نماد ""

نویسنده مائده, فبریه 05, 2014, 11:56:06 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

مائده

سلام. می خواهم کلماتی را داخل  "  ...   " (کوتیشن) قرار دهم. ولی وقتی اجرا می کنم داخل پی دی اف ویرگولهای بالای کلمه  در دو سمت هم جهت هستند. چه کنم؟؟؟؟
ممنون

حسن ذاکری

اگر فارسیه، این شکلی:
«سلام»
و اگر انگلیسیه:
''Hello``
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

مائده

من سوالم در مورد گیومه یعنی «» نبوده. منظورم  " کلمه" است. باید بالای کلمات عین همین چاپ شود و یا اگر ویرگول بالای کلمه می اندازد دوتا بالا و دو تا به سمت پایین باشد ولی برای من هر 4 تا را به سمت پایین می گذارد.

حسن ذاکری

بله، کدی که نوشتم دقیقاً همین کار را می‌کند، دمین کد. مسأله اینجاس که برای فارسی گیومه میذارن و برای انگلیسی quotation mark. استفاده از روش انگلیسی برای فارسی درست نیست، ولی به هرحال راهش همینه. اگر نوشتی ''کلمه`` ولی هردو علامت به یه سمت بود، یعنی مشکل از فونته.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.