• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

آپدیت glossaries و مشکل واژه نامه

نویسنده fatemeh1600, نوامبر 30, 2013, 10:19:49 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

fatemeh1600

آیا کسی جدیدا از واژه نامه استفاده کرده؟
با آپدیت جدید بسته glossaries ، در  اجرای فایل  Vajenameh که آقای آوجی در تالار قرار دادند خطا ظاهر می شود.

vafa

مشکل از زی‌پرشین که نیست:

\documentclass{article}
\usepackage[sanitize={name=false,description=false,sort=false},nomain,xindy]{glossaries}
\begin{document}
test
\end{document}

بنابراین با مولف بسته تماس بگیر یا راهنما را چک کن. من در مورد بسته glossaries اطلاعی ندارم چون تا به حال از این بسته استفاده نکردم.

حسن ذاکری

نقل قول از: fatemeh1600 در نوامبر 30, 2013, 10:19:49 قبل از ظهر
آیا کسی جدیدا از واژه نامه استفاده کرده؟
با آپدیت جدید بسته glossaries ، در  اجرای فایل  Vajenameh که آقای آوجی در تالار قرار دادند خطا ظاهر می شود.

فایل بسیار طولانی و شلوغی ضمیمه کردید.
ولی بدون داشتن فایل words.tex کمکی به شما نمی‌توانم بکنم.
همانطور که آقای کارن‌پهلو اشاره کردند، مشکل از ارتباط زی‌پرشین ویا سازگاری زی‌پرشین و glossaries نیست. بنابراین یا خود بسته تغییراتی داشته، یا ماکروهایی که شما در فایلتان نوشته‌اید مشکل دارد.
بنابراین: بر می‌گردیم به فایل ضمیمه.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

fatemeh1600

من این فایل را از خود تالار گرفتم و لی متاسفانه روش لینک دادنش را بلد نبودم. به هر حال فایل word  را هم ضمیمه می‌کنم. من هم با میک‌تک و هم با تک‌لایو امتحان کردم. در خصوص نمایه هم به مشکل برخورد کردم در حالی که قبلا هم نمایه و هم واژه نامه براحتی ساخته می‌شد. 

vafa

نقل قول از: fatemeh1600 در نوامبر 30, 2013, 04:01:13 بعد از ظهر
در خصوص نمایه هم به مشکل برخورد کردم در حالی که قبلا هم نمایه و هم واژه نامه براحتی ساخته می‌شد.
نمایه چه ارتباطی با بسته glossaries دارد؟