• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نماد ریاضی در زیپرشین

نویسنده mahin1, فبریه 24, 2014, 01:50:50 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

mahin1

سلام من میخوام این عبارت را در متن خودم بنویسم ولی خطا میده
هم کلاسشو نوشتم({usepackage{amsmath) هم کدشو (\mu)درست نوشتم ولی بازم خطا میده
1/µ

فرشاد ترابی

خوب اشتباه نوشتید. اولا اینکه شما لازم نبود از بسته amsmath  استفاده کنید. در ضمن بایدبه صورت زیر بنویسید
1 / \mu
البته در محیط ریاضی. آیا با محیط ریاضی آشنایی دارید؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: mahin1 در فبریه 24, 2014, 01:50:50 بعد از ظهر
سلام من میخوام این عبارت را در متن خودم بنویسم ولی خطا میده
هم کلاسشو نوشتم({usepackage{amsmath) هم کدشو (\mu)درست نوشتم ولی بازم خطا میده
1/µ
سلام
بیزحمت به جای گفتن اینکه «خطا میده» که هیچ کمکی در فهمیدن خطای مربوطه به ما نمیده، از ارسال فایل log استفاده کنین.

mahin1

بله همین دستور شما رو نوشته بودم ولی اجرا نمیشد
اگه از نماد های ریاضی دیگه هم بخوایم استفاده کنیم بازهم باید از بسته amsmathاستفاده کنیم؟

فرشاد ترابی

همون‌طور که حدس می‌زدم شما با محیط ریاضی آشنایی ندارید. نمادهای ریاضی باید در محیط ریاضی نوشته شوند. به همین دلیل شما باید آن خط مورد نظر را با این خط جایگزین کنید:

\begin{equation}
1 / \mu
\end{equation}

البته محیطهای دیگر هم هست. پیشنهاد می‌کنم یک دوره کوتاه آموزشی در این زمینه داشته باشید. می‌توانید از فیلم‌های آموزشی که در سایت هست استفاده کنید.

mahin1

ببینید این عبارت قراره داخل متن به کار بره
من نمیخوام به عنوان فرمول در متن مشاهده بشه،من با محیط ریاضی آشنایی دارم و فیلم های اموزشی رو هم دیدم ولی نمیخوام عدد 1 در کنار فرمول بیاد
به عنوان مثال میخوام بگم که "نرخ ورود برابر با نماد/1(نماد رو نتوستم تایپ کنم)  است"

فرشاد ترابی

فیلم‌ها را دوباره با دقت بخوانید. شما می‌خواهید یک فرمول به صورت inline  بنویسید. تأکید می‌کنم که فیلم‌ها را دوباره ببینید.
$1/\mu$