• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

تنظیمات Texworks؟

نویسنده ORANG, اکتبر 01, 2009, 07:38:57 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

ORANG

با سلام خمت اساتید - من می خواستم در میک تک  2.8 پرتابل از ادیتور Texworks استفاده کنم لذا در قسمت تنظیمات همان کارهائی را که باید برای texmaker انجام میدادیم نوشتم اما مشکل اینجاست اصلا زیپرشین را پیدا نمی کند با اینکه نصب شده می باشد. آیا دوستان در این زمینه تجربه ای دارند و اساسا از میک تک پرتابل استفاده کرده اند؟

مهدی امیدعلی

من میک‌تک پرتابل ندارم ولی اول معلوم کنید تک‌ورکس شما هم پرتابل است یا نه؟ در هر صورت تک‌ورکس را اجرا کنید و از منوی «ویرایش-->ترجیحات-->حروف‌چینی» را انتخاب کنید و بعد مسیرهای صحیح برنامه‌های تک را بر اساس پروندهٔ شامل نسخهٔ پرتابل میک‌تک خود تنظیم کنید.

علی مس فروش

نقل قول از: مهدی امیدعلی در اکتبر 01, 2009, 10:56:55 بعد از ظهر
من میک‌تک پرتابل ندارم ولی اول معلوم کنید تک‌ورکس شما هم پرتابل است یا نه؟ در هر صورت تک‌ورکس را اجرا کنید و از منوی «ویرایش-->ترجیحات-->حروف‌چینی» را انتخاب کنید و بعد مسیرهای صحیح برنامه‌های تک را بر اساس پروندهٔ شامل نسخهٔ پرتابل میک‌تک خود تنظیم کنید.
سلام
مگر نسخه پرتابل تک ورکس هم وجود دارد؟
من گشتم پیدا نشد!!

هادی صفی‌اقدم

تنظیمات تک ورکس را کسی دارد؟

تنظیمات برای اجرا گرفتن و فوروارد سرچ . اینورس سرچ؟

ممنون

امیرمسعود

نقل قول از: علی مس فروش در دسامبر 15, 2009, 11:58:09 قبل از ظهر
سلام
مگر نسخه پرتابل تک ورکس هم وجود دارد؟
من گشتم پیدا نشد!!
نمی‌دانم تک‌ورکس نسخهٔ همراه (پرتابل) جداگانه داشته باشد یا نه، ولی در میک‌تک همراه نسخه‌ای از تک‌ورکس همراه را گذاشته‌اند. با اجرای پروندهٔ miktex-portable منویی را کنار ساعت ویندوز خواهید دید که از آن می‌توانید تک‌ورکس را اجرا کنید.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: امیرمسعود در جون 24, 2010, 11:16:15 بعد از ظهر
نمی‌دانم تک‌ورکس نسخهٔ همراه (پرتابل) جداگانه داشته باشد یا نه، ولی در میک‌تک همراه نسخه‌ای از تک‌ورکس همراه را گذاشته‌اند. با اجرای پروندهٔ miktex-portable منویی را کنار ساعت ویندوز خواهید دید که از آن می‌توانید تک‌ورکس را اجرا کنید.

منظور من از اجرای تک ورکس، اجرا گرفتن و کامپایل فایل تک هست و نه اجرای برنامه تک ورکس

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: هادی صفی اقدم در جون 24, 2010, 09:22:27 بعد از ظهر
تنظیمات تک ورکس را کسی دارد؟

تنظیمات برای اجرا گرفتن و فوروارد سرچ . اینورس سرچ؟

ممنون
یکی از مهمترین امتیازات تک‌ورکس این است که PDF Viewer داخلی و سازگار با خاصیت sync دارد و تنظیماتی هم لازم ندارد.
نقل قول از: امیرمسعود در جون 24, 2010, 11:16:15 بعد از ظهر
داره باید فایل تنظیمات در کنار نرم‌افزار قرار داشته باشد.

هادی صفی‌اقدم

از تک به پی.دی.اف میتونم بروم  (forward search) ولی برعکس نمیشه. هر چی دابل کلیک میکنم چیزی نمیشه

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سیدرضی علوی‌زاده در جون 24, 2010, 11:41:49 بعد از ظهر
باید فایل تنظیمات در کنار نرم‌افزار قرار داشته باشد.

من در مسیرهای
D:\Documents and Settings\xp\TeXworks\configuration
و
D:\Documents and Settings\xp\Local Settings\Application Data\MiKTeX\2.8\TeXworks\configuration
یک سری فایل تنظیمات پیدا کردم. درست پیدا کرده ام؟
اینها را کجا کپی کنم تا پرتابل بشه؟ آخه داخل فولدرهای متفاوت هستند؟ کدومشون را کپی کنم؟