• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نظرسنجی در مورد «ارسال پستی نرم‌افزارهای مرتبط با لاتک» از طرف من 13930216

نویسنده هادی صفی‌اقدم, می 06, 2014, 02:02:48 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

سلام
با کمال خرسندی در خدمت‌تون هستم.
موضوع مربوط:
ارسال پستی نرم‌افزارهای مرتبط با لاتک (تک‌لایو میک‌تک زی‌پرشین تک‌پارسی لاتک فارسیتک)
توسط دوستان پیشنهاد شده که:

• دی‌وی‌دی بصورت پرینت برچسب (label) رویش باشه.

• از نوشتن دستی نسخه دی‌وی‌دی رویش پرهیز بشه و بصورت مهر شماره‌زن باشه.

• نسخه‌ها هر روز آپدیت نشن و همزمان با آءدیت اصلی در تک‌لایو یا بسته‌های مهم زی‌پرشین و bidi و ... انجام بشن.

• آدرس رو بصورت پرینت‌شده روی پاکت پستی بچسبانم که از نوشتن دستی و امکان اشتباه در نوشتن و ایجاد تاخیر در رسیدن به دست کاربر جلوگیری بشه.

• آماده‌سازی و ... به عهده من باشه و از طریق یک فرشوگاه اینترنتی این کار خرید و پست به کاربر انجام بشه. (فروشگاه سایت پارسی‌لاتک میشه باشه یا کسانی هم در این مورد پشنهاد شدن که کارشون مشابه این مورد ماه هست و می‌تونن جزو محصول‌هاشون بیارن و وجه اینترنتی بگیرن و پست کنن) (دوست عزیزمان آقای وحید دامن‌آفشان عزیز سایت جدید رو راه انداختن که پایه خوبی برای راه‌اندازی فروشگاه مهیا میکنه که ازشون ممنونم.)
خودم قصد خرید یک پرینتر برای لیبل زدن روی دی‌وی‌دی رو دارم که هم لیبل و هم تاریخ رو خودم با پرینتر بزنم و کلاً دستی نزنیم. اگه بتونم از محل درامد این دی‌وی‌دی‌ها بخرم و وجهش کافی باشه که انجام میدم. ولی در غیراینصورت مجبورم یکی ارزونترش رو از جیب خودم بخرم.

الف- بیزحمت ایرادهای کار من در این مورد، یا هر پیشنهاد و انتقادی در این زیمنه دارین بفرمایین که در پی بهبودشون باشم و انجام بدم.

ب- در نظرسنجی اول پست زیر شرکت کنین بیزحمت.
ارسال پستی نرم‌افزارهای مرتبط با لاتک (تک‌لایو میک‌تک زی‌پرشین تک‌پارسی لاتک فارسیتک)
ممنون