• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

رست کردن زیرنویس ها در هر صفحه.

نویسنده negarins, جولای 08, 2014, 05:55:54 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

negarins

با سلام. من از کد زیر برای رست کردن زیرنویس ها استفاده میکنم. لیست package هایی رو که استفاده کردم رو در پیوست قرار دادم.

‎\usepackage{zref-perpage}‎
‎\zmakeperpage{footnote}‎

همون طور که در شکل دیده میشه شماره زیر نویسها به درستی گذاشته نمیشن. گاهی تکرارین و گاهی نا مرتب.
از \LTRfootnote{} برای نوشتن زیر نویس ها استفاده میکنم.

احتمال میدم ترتیب نوشتن کدها مشکل داشته باشه.
ممنون میشم کمک کنید.

فرشاد ترابی

فکر کنم با دوبار پردازش مشکل شما حل شود. اگر نشد، حتما از بسته‌ای استفاده کردید که این مشکل را بوجود می‌آورد.

negarins

نقل قول از: فرشاد ترابی در جولای 08, 2014, 06:02:49 بعد از ظهر
فکر کنم با دوبار پردازش مشکل شما حل شود. اگر نشد، حتما از بسته‌ای استفاده کردید که این مشکل را بوجود می‌آورد.

دوبار پردازش کردم. نشد. لیست بسته ها رو هم قرار دادم. نمیدونم کدومشون میتونه مشکل ایجاد کنه.

فرشاد ترابی

این فایلی که شما فرستادید قابل پردازش نیست. فایل کمینه قابل پردازش بفرستید لطفا.

هادی صفی‌اقدم

بیزحمت فایل نمونهٔ قابل اجرای کوچک بفرستین. در موردش دقیق و کامل در قوانین اومده. بدون همکاری شما برای رسوندن دقیق مشکل به ما، ما قادر به کمک به شما نیستیم.

negarins

نقل قول از: فرشاد ترابی در جولای 08, 2014, 09:40:26 بعد از ظهر
این فایلی که شما فرستادید قابل پردازش نیست. فایل کمینه قابل پردازش بفرستید لطفا.

آقای ترابی، شما گفتین لیست بسته هایی که استفاده میکنید، من هم اون رو قرار دادم. من از کلاس tabriz_tesis استفاده میکنم، برای کمینه کردن اون باید چه کاری انجام بدم؟ چون مطالبش زیاده و دارم یه تز مینویسم. در قوانین تالار نگفته این جور موارد رو چه طور کمینه کرد.
با تشکر.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: negarins در جولای 08, 2014, 05:55:54 بعد از ظهر
همون طور که در شکل دیده میشه شماره زیر نویسها به درستی گذاشته نمیشن. گاهی تکرارین و گاهی نا مرتب.
از \LTRfootnote{} برای نوشتن زیر نویس ها استفاده میکنم.
این مشکل معمولاً زمانی پیش میاد که روی فصل‌های تکی کار می‌کنید؛ یعنی همه فصل‌ها رو اجرا نمی‌کنید؛ بنابراین اگر همه فصل‌ها رو با هم اجرا کنید، این مشکل برطرف می‌شه.