• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در اجرا

نویسنده narsiszamani, جولای 06, 2014, 09:21:46 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

narsiszamani

برای نصب texlive از از روش rsync استفاده کردم. تمام دانلود رو انجام دادم.فایل install-tl-advanced.bat  رو برای نصب که می زنم این پیغام میاد

windows cannot access the specified device, path, or file . you may not have the appropriate permissions to access the item

میشه لطف کنید و راهنمایی کنید.

هادی صفی‌اقدم

سلام
ورودتون به تالار گفتگوی پارسی‌لاتک رو خیر مقدم میگم.
rsync یک روش دانلود هست. روش نصب نیست.
در ویندوزهای vista و ۷ و ۸ و 8.1 باید برای نصب برنامه رویش دابل کلیک نکنین. باید run as administrator کنین.

narsiszamani

سلام ومممنون.البته قبلا هم عضوبودم متاسفانه کاربریم رو فراموش کرده بودم.منظورتون اینه که روی فایل .bat دابل کلیک نکنم یا از اول برای دانلود فایل های مربوطه روی rsync دابل کلیک نکنم؟ البته اولی رو امتحان کردم نتیجه نداشت.نتیحه اون صفحه ای شد که عکسش رو پیوست کردم. ممنون می شم راهنمایی مجدد کنید.

هادی صفی‌اقدم

می‌تونستین درخواست پسورد جدید بدین.
این قسمت جواب من رو دیدین:
نقل قولدر ویندوزهای vista و ۷ و ۸ و 8.1 باید برای نصب برنامه رویش دابل کلیک نکنین. باید run as administrator کنین.

narsiszamani

سلام بله همون run as رو زدم وباپیغامی که گفتم مواجه شدم.

امیرحسین شرفی

فولدر تکلایو رو در یک درایو دیگه کپی کنید و دوباره امتحان کنید! بعضی وقتا با این کار ویندوز مجوز دسترسی رو میده
ریاضیات را جذاب‌تر بیاموزیم - www.jammathclub.com

موسوی‌ندوشنی

با سلام
این آدرس  را ملاحظه کنید. شاید مشکل شما مرتفع شود.

http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=5790.msg29354#msg29354

پیروز باشید.