• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ایجاد فرمت جدید برای شمارنده

نویسنده ohnood, آگوست 20, 2014, 10:37:52 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

ohnood

سلام. من می‌خواستم یه فرمت جدید برای شمارنده (counter) تعریف کنم. ولی کلا نمی دونم باید چه کار کنم!  ;D
+ منظورم از فرمت جدید، شمارنده‌ی جدید نیست. من خودم دستور \newcounter رو بلدم.  ;D
مثلا فرمت \harfi به صورت آ، ب، پ و ... است و من یه فرمت دلخواه می‌خوام مثل مورد۱، مورد ۲، مورد ۳ و ... .

ابوالفضل دیانت

با سلام
امیدوارم منظور شما درست متوجه شده باشم، فایل اتچ شده را نگاه کنید.
پیوند زیر را مطالعه کنید، به خصوص بخش Counter access و Counter style
LaTeX/Counters

ohnood

خیلی متشکرم بابت پاسختون. :) اما منظور من این نبود. من قبل از این که این سوال رو بپرسم اینترنت رو یه دور شخم زدم. ولی چیزی پیدا نکردم.  ;D منظورم اینه که به جای فرمت‌های آماده‌ای مثل \alph, \Alph, \arabic, \roman, \Roman, \tartibi, \harfi و ... ، از یه فرمت جدید مثل \mycustomizedcounterformat استفاده کنیم که ترتیب کاملا دلخواهی از نمادها برای شمارنده (مثل k,w,s,t,v,h,i,p,q,z,...) استفاده بشه. یعنی این ترتیب رو خودمون برای لاتک تعریف بکنیم.
+ می‌دونم شاید یه کم به نظرتون عجیب بیاد، اما من واقعا بهش نیاز دارم!!  :-[

ابوالفضل دیانت

با سلام
این شمارنده قرار است که تا چه مقداری برود، مثلا اگر الفبا است تا ۲۶ یا ۳۲ ؟ بعد از آن دوباره reset شود؟

ohnood

من می‌خوام برای شمردن فقره‌های کوچیک (نهایتا تا پانزده مورد) استفاده کنم. فکر نکنم کار به ریست و اینا بکشه.  :)

ابوالفضل دیانت

با سلام
من در این مورد اطلاعی ندارم. لطفا منتظر باشید تا دوستان دیگر پاسخ دهند.

موسوی‌ندوشنی

با سلام
با کسب اجازه از سرورم جناب آقای دیانت،  اگر از بسته enumerate استفاده کنید شاید مشکل شما تا حدودی رفع شود. لطفاً به مثال زیر توجه کنید.

\documentclass{article}
\usepackage{enumerate}
\begin{document}
\begin{enumerate}[Ex i.]
\item one one one\label{LA}
\item two two two
\begin{enumerate}[{example} a)]
\item one of two \label{LB}
\item two of two
\end{enumerate}
\end{enumerate}
\begin{enumerate}[{A}-1]
\item one\label{LC}
\item two
\end{enumerate}
\end{document}

ohnood

ممنون از توجه و پاسخ شما. ولی بحث من کلی‌تر از محیط شمارش enumerate هست. با این روش فقط میشه توی این محیط شمارش رو انجام داد. در ضمن همون هم داره از فرمت‌های شمارش از پیش تعریف شده مثل \arabic و \roman استفاده می‌کنه. من می‌خوام کلا از یه فرمت جدید و در جاهای دلخواه در سند (نه صرفا در محیط enumerate) استفاده بشه.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست منتقل کنم.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: ohnood در آگوست 21, 2014, 11:03:31 قبل از ظهر
امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست منتقل کنم.
خوب لطفاً دقیقاً بگید چه فرمتی می‌خواید. کجاها می‌خواید ازش استفاده کنید. کجاها ریست بشه و...
اگه توی همون پست اول توضیح داده بودید، به احتمال زیاد الان مشکل‌تون حل شده بود.

ohnood

نقل قولخوب لطفاً دقیقاً بگید چه فرمتی می‌خواید.
فرض کنید فرمت شمارنده ها چیزی شبیه به این باشه: اولا، ثانیا، ثالثا و ....

نقل قولکجاها می‌خواید ازش استفاده کنید.
همه جا! مگه تو استفاده از - مثلا - فرمت \harfi محدودیتی وجودداره؟!

نقل قولکجاها ریست بشه
همون طور که یه بار هم عرض کردم برای فقره های با تعداد پایین می خوام. اما اگر مهمه بعد از - بازم مثلا (!!) - 15 مورد ریست بشه.

نقل قولاگه توی همون پست اول توضیح داده بودید، به احتمال زیاد الان مشکل‌تون حل شده بود.
بعضی از جنبه هاش برای من از اول ناشناخته بود. مثلا نمی دونستم مهمه که تعیین بکنیم که کجا می خواد ریست بشه. در هر صورت اگه باعث طولانی شدن بی مورد این موضوع شدم، صمیمانه عذر می خوام.  ;D

سید احمد موسوی

مثال پیوست را ببیند: