• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تعیین فاصله از بالا برای یک صفحه دلخواه

نویسنده m.almasi68, سپتامبر 21, 2014, 08:44:41 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

m.almasi68

سلام میخواستم بدونم چطوری میشه تو پایان نامه بعد از صفحه عنوان فصل در صفحه بعد متن از بالا 6 سانتی متر خالی باشه ولی تو صفحه های بعدی مثل قبل بشه

m.almasi68

هر چی تاپیک ها گشتم چیزی پیدا نکردم. از طرفی تو کارای دیمی دستی دارم.(به برخی از جوابهام نگاه کنید میفهمید!) تصمیم گرفتم از دستور \textcolor استفاده کنم و چند خط متن رو سفید کنم تا مشکل حل بشه.
پیشاپیش از ارائه راه حل های غیر اصولیم عذر خواهی میکنم

narimand

نقل قول از: m.almasi68 در سپتامبر 21, 2014, 08:44:41 بعد از ظهر
سلام میخواستم بدونم چطوری میشه تو پایان نامه بعد از صفحه عنوان فصل در صفحه بعد متن از بالا 6 سانتی متر خالی باشه ولی تو صفحه های بعدی مثل قبل بشه

راستش من دقیق متوجه نشدم، راه حلی که شما ارائه کردید بر مبنای اینه که بدونید کجا دقیقا متن وارد صفحه جدید شده (مثلا با دستور newpage) و بعد چند خط خالی وارد کردید.

به جای استفاده از کار textcolor می‌تونید از دستور \vspace* استفاده کنید.
همون طور که می‌دونید دستور \vspace وقتی وارد صفحه جدید میشه ازش صرف نظر میشه، اما وقتی این دستور با * استفاده بشه، دیگه لاتک ازش صرف نظر نمی‌کنه.
بنابراین، اگه بدونید آخر صفحه قبلتون کجاس، (که توی راه حلتون با textcolor) گویا میدونید، میشه از این استفاده کرد که روش بهتریه.
*
اینکه یه ماکرویی بنویسیم که خودش اولین صفحه بعد شروع فصل جدید رو پیدا کنه یه بحث دیگه‌س که من به قدر کافی سوادش رو ندارم.

فرشاد ترابی

با بسته titlesec  هم میشه تنظیماتش رو انجام داد.