• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

گانت چارت PSTricks

نویسنده habib_seif, سپتامبر 16, 2010, 10:23:48 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

habib_seif

پروژه PSTricks یک بسته برای رسم گانت چارت دارد که اتفاقا با زی پرشین هم خیلی خوب کار می کنه.

تنها یک مشکل در اون وجود داره که شماره ستون ها مانند ماه ها یا سال ها از چپ به راست و انگلیسی است. آیا در این رابطه کسی می تونه کمک کنه؟ ضمنا اگر کل چارت هم راست به چپ می شد خیلی بهتر بود.

برای اینکه مشکل معلوم باشه یک مثال که از روی help خود بسته ساخته شده است ایجاد کردم...

ممنون
سیف زاده

سید مهدی موسوی

شما تنها با همین فایل‌ها موفق به گرفتن pdf شدید؟
بنده تو اجرای فایل تک شما مشکل دارم، گویا چهار پنج تا فایل کم گذاشتید؟
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

habib_seif

بله به همین فایلها نیاز داره.

البته بسته های دیگه ای هم باید تو سیستم نصب شده باشه مثل xkeyval. شما از چه تک ای استفاده می کنید؟ فایل log ؟

سیف زاده

سید مهدی موسوی

نقل قول از: habib_seif در سپتامبر 16, 2010, 11:06:27 بعد از ظهر
بله به همین فایلها نیاز داره.

البته بسته های دیگه ای هم باید تو سیستم نصب شده باشه مثل xkeyval. شما از چه تک ای استفاده می کنید؟ فایل log ؟

سیف زاده
میک‌تک 2.8
همیشه سخت‌ترین کارها آنهایند که ما در یافتن راه‌های ساده برای انجام آنها کوتاهی کرده‌ایم.

habib_seif

والا فایل log این طور نشان میده که باید بسته pst-node روی کامپوترتان نصب باشه. البته این بسته تو سایت PSTricks هست ولی من اونو رو کامپیوترم نصب کرده ام. توی اوبونتو یک بسته هست که اگه اون نصب بشه خیلی از بسته های ضروری نصب می شه فکر کنم این بسته توی اون بوده.....

البته یک نکته اینکه روی کامپیوتر من هم با وجود نصب بودن این بسته ها باز هم یک چند تا خطا ظاهر می شه ولی با پارامتر -interaction=nonstopmode هیچ خطایی حاصل نشده و فایل به درستی ساخته می شود

سیف زاده