• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

پیام خطا هنگام خواندن فایل

نویسنده samira, مارس 28, 2011, 12:42:26 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

samira

سلام
من MiKTeX-2.8 وTeXMaker: 1.9.9  رو نصب کردم ولی هر فایلی که باز می کنم وقنی گزینه quick build  رو می زنم error میده ولی به pdf تبدیل می کنه (البته فایلی که خودم نوشته باشم رو هم error می ده هم به pdf  تبدیل نمی کنه )
لطفا به کمک کنید چون به این برنامه خیلی زود احتیاج دارم

error: ! I can't write on file `thesis-tmu.pdf'.
Please type another file name for output
! Emergency stop.
<to be read again>
\endgroup \set@typeset@protect

هادی صفی‌اقدم

آیا قبل از اجرا، فایل پی‌دی‌اف موردنظر توسط برنامه ای باز نیست؟
ممکنه ویروسی هم باشه
این فایل را در درایوی به جز درایو ویندوز، در یک پوشه‌ای به اسم مثلا aaa کپی و اجرا کنید و نتیجه را بگید

پیشنهاد من استفاده از تک‌لایو به جای میک‌تک هست. البته ربطی به مشکل شما نداره. برای دریافتش ایمیل بزنید

samira

نه فایلی باز نیست
ویروسی نیست من خودم هم همین فکر رو کردم برای همین لب تاپم رو یه بار اسکن کردم و برنامه رو دوباره نصب کردم ولی موقع خواندن برنامه آنتی ویروس انگار یه سری از فایل ها رو inactive می کنه (این یعنی ویروس داره؟؟آخه پیغام ویروس نمیده)
من یک درایو بیشتر ندارم

هادی صفی‌اقدم

اون فایلی که در پست اول فرستادم را اجرا کنید و خروجی و فایل log را ضمیمه کنید

samira

log نداره
فقط test.aux
و test
و نمی زاره برای شما ارسال کنم

هادی صفی‌اقدم

اگر پی‌دی‌اف نمی‌سازه، مطمئن باشید  مشکل از نصب میک‌تک یا تک‌میکر هست.

برای اطمینان می‌پرسم، شما فایل را در خود درایو و در یک پوشه با اسم ساده ای مثل aaa کپی و اجرا کردید؟

samira

هادی صفی‌اقدم

دستور Quick Build تک‌میکر به این صورت هست:

xelatex -interaction=nonstopmode -synctex=-1 %.tex

samira

بله همین طور است
به نظر شما این میک‌تک، زی‌پرشین و ویرایشگر پُرتابل (بدون نیاز به نصب) رو دانلود کنم خوب است یا نه؟؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: samira در مارس 28, 2011, 02:27:11 قبل از ظهر
به نظر شما این میک‌تک، زی‌پرشین و ویرایشگر پُرتابل (بدون نیاز به نصب) رو دانلود کنم خوب است یا نه؟؟
چون تک‌لایو خیلی بهتر از میک‌تک هست پس به جای دانلود «میک‌تک، زی‌پرشین و ویرایشگر پُرتابل (بدون نیاز به نصب)» بهتره «زی‌پرشین همراه» را دانلود کنید.
دی‌وی‌دی تک‌لایو را هم به صورت پستی می‌تونید از من دریافت کنید.

samira

ممنون ازکمکتون
فقط اگر زی پرسین همراه رو دانلود کردم برنامه خودم رو باید پاک کنم؟

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: samira در مارس 28, 2011, 02:42:15 قبل از ظهر
ممنون ازکمکتون
فقط اگر زی پرسین همراه رو دانلود کردم برنامه خودم رو باید پاک کنم؟
خواهش می‌کنم. خیر
اون برنامه مستقل از سیستم شما عمل می‌کنه. فقط فونت‌ها را از روی سیستم شما میحونه
موفق باشید