• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

ایجاد چند شکل در یک فصل کتاب با فرمت خاص

نویسنده مرتضی, دسامبر 30, 2010, 02:34:05 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

مرتضی

در یک chapter از کلاس book تعدادی شکل با فرمت عادی دارم. حالا میخوام چند تا شکل بهشون اضافه کنم که caption شون مثلاً بصورت «شکل م 2-1» یعنی شکل مثال 1 از فصل 2 باشه. در واقع باید ابتدا شماره فصل، بعد علامت - و بعد هم شماره شکل بیاد که این شماره شکل، مستقل از شماره شکلهای قبلی در همین فصل هست و شماره اش هم از 1 (با فرمتی که گفتم) شروع میشه. ضمنا بین حرف م و عدد بعدیش نباید فاصله باشه و همچنین موقع ارجاع هم، همین caption حفظ بشه یعنی مثلا «در شکل م2-1 داریم».
باید چیکار کنم؟

vafa

نقل قول از: سید مرتضی حسینی در دسامبر 30, 2010, 02:34:05 بعد از ظهر
در یک chapter از کلاس book تعدادی شکل با فرمت عادی دارم. حالا میخوام چند تا شکل بهشون اضافه کنم که caption شون مثلاً بصورت «شکل م 2-1» یعنی شکل مثال 1 از فصل 2 باشه. در واقع باید ابتدا شماره فصل، بعد علامت - و بعد هم شماره شکل بیاد که این شماره شکل، مستقل از شماره شکلهای قبلی در همین فصل هست و شماره اش هم از 1 (با فرمتی که گفتم) شروع میشه. ضمنا بین حرف م و عدد بعدیش نباید فاصله باشه و همچنین موقع ارجاع هم، همین caption حفظ بشه یعنی مثلا «در شکل م2-1 داریم».
باید چیکار کنم؟
شما این سؤال را قبلاً هم پرسیده بودید اما من مثل دفعه قبل چیزی متوجه نشدم.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: سید مرتضی حسینی در دسامبر 30, 2010, 02:34:05 بعد از ظهر
باید چیکار کنم؟
فایل ضمیمه شده رو ببینین.
جواب «همچنین» رو بلد نیستم.

Nekoomehr

ایشان باید یك environment جدید مشابه figure ایجاد كنند (مثلاً figurem) و هر بار خواستند شكل​های مثال را بیاورند به​جای \begin{figure} از \begin{figurem} استفاده نمایند. فكر كنم بدین ترتیب هردو مشكل ایشان (و همچنین این مشكل احتمالی كه بعداً مطرح می​كنند كه در لیست تصاویر هم می​خواهند به صورت شكل م2-1 ظاهر شود) حل خواهد شد.
اگر فرصت داشتم خودم یك كاری برایشان می​كردم.

مرتضی

با تشکر از آقا وحید و آقای نکومهر.
اگر یکی از دوستان لطف کنند و نحوه تعریف environment رو بصورتیکه در پست بالایی گفته شد، بنویسند، خیلی خیلی ممنون میشم

Nekoomehr

سكشن 21.1 (صفحه 103) از فایل راهنمای source2e.pdf را در آدرس
www.tug.org/texmf-dist/doc/latex/base/source2e.pdf
یا در توزیع تك در مسیر
doc\latex\base\
را مطالعه كنید.

مرتضی

با تشکر از راهنماییتون. من اونجا رو نگاه کردم ولی خیلی چیزی متوجه نشدم و چیزی دستگیرم نشد که چیکار باید بکنم

Nekoomehr

این هم environment جدید با شرائطی كه می​خواهید.
البته دو ایراد دارد:
۱) اگر بخواهید  لیست تصاویر هم داشته باشید، چیزی كه من نوشتم مشكلی در راست​به​چپ نوشته​شدن دارد كه چون من در bidirectional وارد نیستم اگر آقای کارن‌پهلو لطف كنند اصلاح نمایند.
۲) یك مشكلی با پیام
! LaTeX Error: Something's wrong--perhaps a missing \item.
كه آن هم به لیست تصاویر برمی​گردد و اگر كسی فهمید چیست لطفاً حلّش كند.
فكر كنم با اصلاح l@figurem هردو مشكل حل شود.