• Welcome to تالار گفتگوی پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

چگونگی رفع مشکل دو خط رنگی در استفاده از بسته hyperref و ارجاعات

نویسنده محمود امین‌طوسی, ژانویه 20, 2010, 12:16:37 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

محمود امین‌طوسی

همانگونه که می‌دانید در استفاده از بسته hyperref، هنگامی که  قسمتی از نام مؤلفین یک مرجع درانتهای یک خط و قسمتی دیگر در ابتدای خط بعد قرار گیرد، هر دو خط رنگی می‌شوند. برای رفع این مشکل بسته natbib گزینه‌ای با نام nonamebreak دارد که از شکستن نامها در بین خطها جلوگیری می‌کند. ولی ممکن است تنظیم خط به هم بخورد،‌ کمتر از طول خط شود و یا از حد خارج شود. این مشکل بسیاری از اوقات توسط گزینهٔ کشیده  در بستهٔ زی‌پرشین قابل حل است.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

علی مس فروش

سلام

من میخوام در متنم کلمات کشیده شوند. در راهنمای زیپرشین دستور \KashidaOn را دیدم ولی نتونستم ازش به درستی استفاده کنم. اگر ممکنه کمی راهنمایی بفرمایید.

با سپاس
/علی

vafa

نقل قول از: علی مس فروش در آپریل 09, 2011, 12:11:05 بعد از ظهر
سلام

من میخوام در متنم کلمات کشیده شوند. در راهنمای زیپرشین دستور \KashidaOn را دیدم ولی نتونستم ازش به درستی استفاده کنم. اگر ممکنه کمی راهنمایی بفرمایید.

با سپاس
/علی
راهنما رو بادقت بخون.