• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل نشان ندادن ارجاعات backref با دستور \Latincite

نویسنده meim007, فبریه 04, 2011, 09:09:04 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

meim007

من زمانی که از دستور \Latincite استفاده می‌کنم شماره صفحه  های ارجاعی که توسط بسته‌ی hyperref ایجاد می‌شود را نشان نمی‌دهد. در نمونه در پیوست قرار دادم

vafa

نقل قول از: meim007 در فبریه 04, 2011, 09:09:04 قبل از ظهر
من زمانی که از دستور \Latincite استفاده می‌کنم شماره صفحه  های ارجاعی که توسط بسته‌ی hyperref ایجاد می‌شود را نشان نمی‌دهد. در نمونه در پیوست قرار دادم
قرار نبوده که دستور فوق با سبک hyperref کار کند. به زودی هم این دستور حذف خواهد شد.

meim007

پس اگر بخواهیم شماره‌ها(ارجاعات) به لاتین بشود باید چه کار کنیم. اگر از دستور \lr{\cite{-}} استفاده کنیم کادر دور شماره ها، [-]، نازک می‌شود. 

vafa

نقل قول از: meim007 در فبریه 04, 2011, 06:24:39 بعد از ظهر
پس اگر بخواهیم شماره‌ها(ارجاعات) به لاتین بشود باید چه کار کنیم. اگر از دستور \lr{\cite{-}} استفاده کنیم کادر دور شماره ها، [-]، نازک می‌شود.
خوب نازک بشه. این به این خاطره که از قلم پیش‌فرض تک استفاده می‌کنه

meim007

نقل قول از: وفا در فبریه 04, 2011, 07:00:51 بعد از ظهر
خوب نازک بشه. این به این خاطره که از قلم پیش‌فرض تک استفاده می‌کنه
غیر از این اگر بخواهیم در قسمت \cite[?]{-} (جای علامت سوال. نمیدام به این جایگاه چی می‌گویند؟) فارسی بنویسم وارد نمی‌شود. همچنین نمیدانم چه گونه دستوری تعریف کنم که بتوانم این قسمت را هم در آن دستور داشته باشم من این را تعریف کردم
\def\Latincite#1{\lr{\cite{#1}}}
که آن قسمت را در بر ندارد و بعد این را تعریف کردم
\def\Latincite#1#2{\lr{\cite[#2]{#1}}}
که خوب کار نمی‌کنم. به غیر از این اگر هم خوب کار می‌کرد باید دوباره همه دستور ارجاع ها را دستی باز نویسی کنم.نمیدانم چگونه می‌شود همچین دستوری \Latincite[#1]{#2} درست کنم. که الزامی نباشد در قسمت [؟] حتما چیزی وارد کنیم.

vafa

نقل قول از: meim007 در فبریه 04, 2011, 07:21:16 بعد از ظهر
غیر از این اگر بخواهیم در قسمت \cite[?]{-} (جای علامت سوال. نمیدام به این جایگاه چی می‌گویند؟) فارسی بنویسم وارد نمی‌شود. همچنین نمیدانم چه گونه دستوری تعریف کنم که بتوانم این قسمت را هم در آن دستور داشته باشم من این را تعریف کردم
\def\Latincite#1{\lr{\cite{#1}}}
که آن قسمت را در بر ندارد و بعد این را تعریف کردم
\def\Latincite#1#2{\lr{\cite[#2]{#1}}}
که خوب کار نمی‌کنم. به غیر از این اگر هم خوب کار می‌کرد باید دوباره همه دستور ارجاع ها را دستی باز نویسی کنم.نمیدانم چگونه می‌شود همچین دستوری \Latincite[#1]{#2} درست کنم. که الزامی نباشد در قسمت [؟] حتما چیزی وارد کنیم.
برای \Latincite پشتیبانی hyperref را افزودم. اگر گونه آزمایشی زی‌پرشین را از bitbucket بگیرید، مشکلی که در پرونده تک در پست اول بود، حل خواهد شد.

vafa

نقل قول از: وفا در فبریه 04, 2011, 07:37:21 بعد از ظهر
برای \Latincite پشتیبانی hyperref را افزودم. اگر گونه آزمایشی زی‌پرشین را از bitbucket بگیرید، مشکلی که در پرونده تک در پست اول بود، حل خواهد شد.
این بار رو هم من استثناً درست کردم. از این به بعد باید خودتون بتونید مشکلات ساده‌ای در این حد را حل کنید و متأسفانه کمکی از طرف من نخواهد بود.